DevOps Engineer
publiq vzw
BE
4 dagen geleden
source : publiq

Organisatie

publiq vzw Zin om data driven marketing in de vrijetijdssector mee vorm te geven? Het event managementplatform van publiq is een referentie in België op het gebied van vrijetijdscommunicatie.

publiq faciliteert het publieke vrijetijdsleven door ervoor te zorgen dat mensen en activiteiten elkaar vinden. Je kent ons van UiTinVlaanderen, UiTmetVlieg, UiTPAS en sinds kort ook Museumpas.

Met de nieuwste technologieën, smart data-analyses en scherpe gebruikersprofielen worden aanbod en publiek op elkaar afgestemd.

Onze teamleden zijn gedreven experts die met nieuwe projecten de innovatieve marketingprogramma’s op ons platform nog effectiever willen maken.

Om deze droom verder waar te maken zijn we op zoek naar een extra DevOps engineer met een passie voor cultuur en kwaliteitsvolle vrijetijdsbeleving.

Functie

Als DevOps engineer ben je in essentie een bruggenbouwer tussen (teams van) mensen, door middel van technologie, zodat het creëren van waarde vlotter verloopt.

Je vervult deze rol eerst en vooral tussen Development en Operations, maar ook in een bredere context doorheen de volledige organisatie.

Om deze samenwerking te borgen implementeer je tools die hierop versterkend werken en de processen zoveel mogelijk automatiseren.

Daarnaast waak je over de kwaliteit(sgroei) van de producten en de organisatie door uitgebreid te meten. Ook hiervoor zet je relevante tools en processen in.

Als sluitstuk deel je de bevindingen hiervan om een cultuur van voortdurende verbetering, verspreiden van kennis en gedeelde verantwoordelijkheid te bevorderen.

Als DevOps engineer ben je, in samenspraak met de teamleads van Operations en Development, verantwoordelijk voor :

Het verder uitbouwen van het Continuous Delivery proces

Het bewaken van de optimale werking van de systemen en applicaties

Het verzorgen van technische documentatie om de overgang van project- naar supportfase optimaal te laten verlopen

Het ondersteunen van Ops- en Dev-collega’s en het optimaliseren van hun werkzaamheden waar mogelijk

Profiel

We zoeken iemand die aan volgende competenties en kwaliteiten beantwoordt :

Je kan goed abstraheren (een bird's eye view van het applicatielandschap)

Je bent gefocust op kwaliteit, durft oplossingen kritisch te bekijken en voorstellen tot verbetering te brengen

Je wordt warm van efficiënte samenwerking en open communicatie

Je bent flexibel en beschikt over een gezonde dosis inlevingsvermogen

Je bent in staat om op een creatieve en vlotte manier nieuwe technologieën te integreren in het applicatielandschap

Je hebt een ruime aantoonbare ervaring met Linux systeembeheer en Linux technologieën.

Je kan code / scripts schrijven om taken te automatiseren en bent bedreven in het hanteren van automatiseringstools (Puppet, Chef, )

Je kan een brede waaier van (open source) tools en technologieën gebruiken. Je hebt ervaring in het beheer van systemen en applicaties.

Technische kennis in deze gebieden is een pluspunt :

Werken in een cloudomgeving - AWS en / of Google Cloud

Continuous Delivery

Monitoring tools (Icinga, Graphite, Grafana, )

Agile softwareontwikkeling

RDBMS beheer (MySQL, PostgreSQL)

Aanbod

We bieden je een voltijds contract (of 80%) van onbepaalde duur.

Je werkt bij een jonge, dynamische organisatie in hartje Brussel (Kanaal / Dansaert). Je krijgt een marktconform loon in overeenstemming met je ervaring en competenties, maaltijdcheques, groepsverzekering, en hospitalisatieverzekering.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot verdere opleidingen, en beschik je over een interessante verlofregeling en gratis woon-

werkverkeer met openbaar vervoer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier