financieel analist
Randstad
Tessenderlo, Limburg
2 dagen geleden

job description

In deze functie zorg je ervoor dat businessoptimalisaties kunnen doorgevoerd worden op basis van jouw financiële analyses.

Je zorgt bovendien zelf mee voor het opzetten van projecten om processen te verbeteren.Het betreft een vaste job in een groeiend bedrijf in Tessenderlo, actief in de bouwsector.

Aangesproken door onderstaand takenpakket? - Je bent verantwoordelijk van het opstellen van forecasts en budgetten- Tevens neem je de verantwoordelijkheid over efficiënte rapporteringen naar het management.

 • Je volgt op de voet de laatste financiële cijfers en rapporteringen.- Je bespreekt businessoptimalisateis op basis van jouw financiële analyses.
 • Je werkt samen met het finance team, finance director, plant manager, ...- Je zet ad hoc projecten op inzake procesoptimalisatie, IT projecten, ...
 • qualification

 • Je hebt een masterdiploma binnen een economische of financiële richting- Je hebt + / - 2 à 3 jaar ervaring in audits en / of controlling-
 • Je hebt een goede kennis van Excel en SAP- Je bent thuis in een productieomgeving- Je bent communicatief, oplossingsgericht, efficiënt en hands-

  on Er wordt jou een vaste job geboden in een internationale werkomgeving waar doorgroeimogelijkheden reëel zijn. Je mag een opleiding op maat verwachten van ervaren collega's.

  Naast een degelijke verloning biedt het bedrijf een uitgebreid extra-legale voordelenpakket. Interesse in dit jobaanbod?

  Wij ontvangen graag een recent CV op hasselt 1544 randstad.be en nemen nadien terug contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier