Pre Sales Consultant
ChipSoft
Antwerpen, Antwerp, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Overtuig jij onze toekomstige klanten met een indrukwekkende presentatie die de voordelen van ons mooie product in de verf zet?

Voor onze vestiging in Antwerpen zijn we op zoek naar een Pre Sales Consultant in de zorg-ICT. Met jouw wervende presentaties en teksten bouw je mee aan het groeiende marktaandeel van ChipSoft.

Jouw werk Als Pre Sales Consultant maak jij zorgprofessionals warm voor ons mooie product. Aan (potentiële) klanten presenteer je de processen en de features van HiX, onze ICT-totaaloplossing voor de zorg.

Jij bent onze expert in meerdere aandachtsgebieden. De ene dag geef je een overtuigende presentatie aan directieleden en hoofden ICT, de volgende dag enthousiasmeer je OK-verpleegkundigen.

Het beantwoorden van vragen in het kader van aanbestedingen behoort ook tot je werk als Pre Sales Consultant. Daarnaast sta je geregeld op beurzen en seminars en demonstreer je HiX aan (potentiële) klanten.

Je overlegt regelmatig met je collega's in Amsterdam. Jouw team Ons Pre Sales-team bestaat uit dynamische en jonge professionals.

Behalve met hen werk je nauw samen met het hele Marketing & Sales-team om de Belgische markt te veroveren. Het ChipSoft-team in Antwerpen bestaat uit drie afdelingen : Research & Development, Implementatie & Support en 'jouw' Marketing & Sales-team.

De ongedwongen sfeer zorgt voor een aangename en snelle wisselwerking tussen de verschillende teams. Het kantoor is vlot bereikbaar via verschillende invalswegen.

Jouw werkdag Je begint vandaag iets vroeger dan normaal, want je wilt grondig voorbereid zijn voordat je straks een aantal zaken overlegt met je teamgenoten.

Daarna neem je, samen met een collega, de productpresentatie door die in de namiddag gepland staat bij een ziekenhuis. Zodra de puntjes op de i staan, concentreer je je op het beantwoorden van aanbestedingsvragen voor een ander ziekenhuis.

Plotseling word je op je schouder getikt : tijd voor de lunch. Meteen na de lunchpauze rijd je samen met een andere Pre Sales Consultant naar onze potentiële klant voor de productpresentatie.

Onderweg bespreken jullie alvast de beurs die over twee dagen in de agenda staat. De presentatie die jullie in het ziekenhuis geven, loopt gesmeerd.

De toehoorders luisteren aandachtig en stellen achteraf kritische vragen die jullie kunnen beantwoorden. Een geslaagde dag! Wat bied jij?

Een bachelor- of masterdiploma in een medische opleiding (vroed en / of verpleegkunde, voeding en dieetkunde, revalidatiewetenschappen, kinesitherapie) Klantgerichtheid Teamspeler Communicatief vaardig, initiatiefrijk en zeer nauwkeurig Leergierig : nieuwe softwarepakketten, concepten en werkwijzen maak je je snel eigen Praktijkervaring met werkprocessen in de zorg Je bent vlot in het Nederlands.

Een goede kennis van het Frans (schrijven en spreken) is een pluspunt Wat bieden wij? Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij : Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (waaronder maaltijdcheques, bedrijfswagen, GSM, laptop, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering) 20 wettelijke verlofdagen aangevuld met 12 ADV-dagen Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden Een informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd Een modern kantoor met goede bereikbaarheid (nabij station Antwerpen-Berchem) Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf Door de maatregelen die genomen zijn omtrent het coronavirus staat uw gezondheid voorop.

ChipSoft gaat gewoon door met het zoeken van nieuwe werknemers die impact willen maken in de zorg! Dat betekent dat u gewoon kan solliciteren én dat er ook nieuwe mensen starten.

Ook in deze tijden. Als vanzelfsprekend houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Heb je vragen over een vacature of ChipSoft?

Onze recruiters zitten voor je klaar. Bel ons op werkdagen via +31 20 4939000. Je kunt ook mailen naar werken chipsoft.nl.

Zie je geen passende vacature, maar kun jij ChipSoft wél versterken? Stuur dan een open sollicitatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier