Maintenance Technician - 2 ploegen - Vast contract
MANPOWER INTERIM
KORTRIJK
4 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als Maintenance Technician word je op je eerste dag ontvangen door je peter en de teamleader. Vervolgens start je een opleiding die door hen wordt gegeven, tijdens deze opleiding leer je het gehele machinepark en het team kennen.

Samen met je team sta je in voor het curatief en preventief onderhoud zoals het smeren en vervangen van kettingen, tandwielen en cilinder en het aanpassen van sensoren.

Het is zeer belangrijk dat het machine park steeds up and running is, bij eventuele storingen los je deze als een echte teamplayer met je collega’s op.

Doorheen je loopbaan zal je de mogelijkheid krijgen voor verschillende on-the-job opleidingen, zodat je steeds up-to-date blijft met de nieuwste technieken.

Bedrijfsprofiel :

Maintenance Technician 2 Ploegen Vast contract

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Samen met ambitieuze starters en ervaren professionals kijken wij uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant, een sterk groeiend bedrijf in de voedingsindustrie gelegen in de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een Maintenance Technician die in 2 ploegen wil werken.

Profiel

De technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een Technische A2 diploma optie elektriciteit, elektromechanica, etc.

en je hebt een eerste werkervaring als industrieel technieker. Je hebt een basiskennis in elektriciteit, PLC, pneumatiek en elektronica.

Communiceren met je collega’s in het Nederlands is voor jou geen probleem.

Jobgerelateerde competenties

 • Een defect of storing van elektrische oorsprong of onreglementaire situaties lokaliseren en diagnosticeren
 • De onderdelen van de drager (behuizing, kasten, afdekking, ...) demonteren, vervangen of herstellen
 • Bepalen welke herstellingen aan de elektrische installatie of uitrusting nodig zijn en de defecte onderdelen opsporen
 • Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ...
 • De voorwaarden en modaliteiten voor interventies aan elektrische installaties of uitrusting bepalen en het gereedschap klaarmaken
 • Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen
 • De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren
 • De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van gestuurde processen, ...)
 • Aanbod

  Je komt terecht in een bedrijf waar de werknemers centraal staan en met respect worden behandeld. Natuurlijk wordt je beloond voor je harde werk, dit door een aantrekkelijk uurloon aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, ook worden er jaarlijks verschillende festiviteiten georganiseerd door het bedrijf.

  Interesse? Solliciteer dan via onze website, discretie verzekerd!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier