Lead technieker
Veolia
East Flanders, Gent, Belgium
4 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Veolia Belux, een dochteronderneming van de Veolia Groep, biedt haar publieke en privé-klanten een compleet gamma milieuoplossingen op het gebied van water, afval en energie.

Veolia Belux helpt haar klanten om hun milieu-impact te verminderen en zo in te spelen op de klimaat noodsituatie. Veolia Belux is aanwezig in heel België, stelt 4.

200 mensen tewerk en heeft een omzet van 800 miljoen euro. Je komt te werk te staan aan een splinternieuwe sorteerlijn bestaande uit verschillende machines : balenpers, shredder / breker, NIR’S, trommelzeef, vlakzeef, ballistiekzeef, Eddy Current Separator en transportbanden.

Je krijgt de kans om van bij de opstart mee te werken aan het oplossen van storingen en verbetervoorstellen te formuleren en deze ook te implementeren.

Als Lead storingstechnieker neem je de leiding over de techniekers. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : Je volgt technische onderhoudswerkzaamheden aan de installaties op en coördineert de communicatie tussen Operations en Technical Services.

Je bent het aanspreekpunt voor de techniekers i.v.m. alle technische problemen op onze nieuwe sorteerlijn. Je bent, samen met het team, verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van de geautomatiseerde installaties.

Je voert interventies uit bij de geautomatiseerde installaties en lost zelfstandig de storingen op. Hiervoor onderzoek je de onderliggende oorzaken en zoek je naar oplossingen.

Je bespreekt technische problemen met operatoren, collega techniekers en je leidinggevende zodat de werkelijke oorzaken van problemen zo duidelijk mogelijk in beeld komen en er structurele oplossingen uitgewerkt kunnen worden.

Je volgt werkzaamheden van externe technische diensten op en controleert of deze volgens de regels worden uitgevoerd (technisch en HSE).

Je neemt deel aan onze DRM (Daily Review Meeting) en geeft hier de technische informatie door en doet de opvolging van de technische problemen van de dag voordien.

Je monteert en demonteert kleine constructies en voert herstellingswerken uit. Je voert het dagelijkse / wekelijkse onderhoud uit a.

d.h.v. een checklist. Je bent bij voorkeur in het bezit van een Bachelor diploma in een technische richting of bent gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je beschikt over een aantal jaar relevante werkervaring. Je kan zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer.

Je hebt een leiderschapsmentaliteit en weet mensen te motiveren. Flexibiliteit is een must. Sterke focus op veiligheid. De druk van productie schrikt je niet af.

Je bent dynamisch, ondernemend en leergierig. Je hebt geen schik van afval en wil meewerken aan een circulaire economie.

Specifieke functievereisten Je hebt kennis van PLC-sturingen. Je bent ervaren in het oplossen van elektrische storingen van allerlei problemen met productiemachines.

Van elektriciteit en elektrische componenten heb je een grondige kennis (sensoren, motoren en freqentieregelaars). Zowel pneumatica als hydraulica schrikken jou niet af.

Je kan schema’s lezen en interpreteren. Smeermiddelen heb je onder de knie . Je hebt een goede kennis van de Nederlands taal, kennis van Duits, Frans en / of Engels is een plus.

Een job waar je fier op kan zijn : samen werken we aan een schonere toekomst! Een functie met verantwoordelijkheid binnen een dynamische organisatie.

Een degelijke, interne opleiding. Jobzekerheid, wij willen op lange termijn met jou samenwerken! Een goede verloning, die correct en tijdig betaald wordt, en tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzek.

 • Probleemoplossend, Plc systemen, Veiligheid, Productie, Duits, Onderhoud, Communicatie, Werkzaamheden, Engelse taal, Electriciteit, Hydrauliek, Frans, Nederlands, Operations, Technische dienst, Onderzoek, DRM Originele vacature is te vinden op StepStone.
 • be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

  be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

  ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

  be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier