Technical Manager
Ausy
Wommelgem, Antwerp, BE
2 uur geleden
source : Monster

Technische vraagstukken oplossen en meewerken aan de uitbouw van een technisch performant en vooruitstrevend bedrijf spreken jou aan?

Lees verder! Pneuvano, gelegen in Antwerpen, heeft meer dan 40 jaar expertise in het aanbieden van componenten voor industriële automatisatie met name pneumatische componenten, afsluiters en handling equipment en dit aan machinebouwers, productiebedrijven en verdelers.

Dankzij hun doorgedreven technische kennis en uitstekende service hebben ze intussen een ijzersterke reputatie opgebouwd in de Belgische en Luxemburgse markt.

Zo staan ze hun klanten dagdagelijks bij in het zoeken naar kwalitatief hoogstaande oplossingen op maat inzake pneumatische cilinders, ventielen, luchtverzorging, koppelingen en leidingen, afsluiters, vacuümtechniek, robotcomponenten, stootdempers, trillers,.

 • Ter versterking van hun team zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Technical Manager. Functiebeschrijving Als Technical Manager neem je een cruciale rol op in de organisatie.
 • Je staat zowel klanten, leveranciers, verkoop als de directie bij in het beantwoorden van technische vragen. Je denkt actief mee en draagt innovatieve maar werkbare oplossingen aan voor een brede waaier aan technische vraagstukken.

  Je deelt jouw kennis aan de hand van opleidingen en technische trainingen. Je bewaakt kwaliteit, hebt oog voor trends en neemt een cruciale rol op in de ontwikkeling van het portfolio.

  Je evalueert de huidige activiteiten, maar denkt ook verder. Je wordt een sparring partner voor de directie en werkt mee aan de uitbouw van een technisch performant en vooruitstrevend bedrijf.

  Functie-eisen Je beschikt over een hoger technisch werk- en denkniveau, idealiter verworven door een elektromechanisch ingenieursdiploma of gelijkwaardig.

  Alleszins kan je terugkijken op minstens een eerste stabiele relevante ervaring (technical manager, project manager, product manager, CTO, ).

  Daarenboven ben je een uitstekend communicator met bovenop een uitgesproken technisch inzicht, evenzeer een organisatiebrede visie en een klantgerichte houding.

  Cruciaal is jouw ondernemingsgezinde aanpak en visie. Kennis van pneumatiek en vacuümtechniek spreekt vanzelfsprekend in jouw voordeel.

  Bovenop een degelijke talenkennis beheers je vlot de courante informaticapakketten. Arbeidsvoorwaarden Een gevarieerde, verantwoordelijke en uitdagende cruciale functie in een gezond en groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie.

  Je wordt opgenomen in een enthousiast team en ondergedompeld in een technisch uitdagende wereld. Verder ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

  Meer informatie? Ing. Gert Van de Walle Sales & Recruitment Consultant - AUSY Engineering Pauline Van Pottelsberghelaan 12 - 9051 Gent Email : gert.

  van.de.walle cx.ausy.be Gsm : 0492 / 74.00.93 Tel : 09 / 259.12.12

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier