Web Design en Social Media talent voor vernieuwend concept in renovaties
Eurorenovations
Strombeek Bever
6 dagen geleden
source : Student.be

Description de l'entreprise

Eurorenovations is een start-up met ervaring met een verfrissende kijk op renoveren. Het biedt Scandinavisch geinspireerde renovaties, waarbij samen shoppen met de klant tot de mogelijkheiden behoort.

Eenvoudige oplossingen voor kleine en grote renovaties; van badkamers tot keukens en woonkamers, waarbij Eurorenovations het project van begin tot eind opvolgt.

Description de la fonction

Samen zetten wij de stappen in het vormgeven van de Visual Identity van Eurorenovations. Deze zou overgebracht moeten worden via een website en de klassieke Multi Media kanalen waar je ervaring mee hebt (Facebook, Instagram, .

 • Zelf heb ik een sterke strategische en marketing achtergrond (MBA Management en Expert diploma Stima), maar minder ervaring met de huidige meest gebruikte communcatiekanalen.
 • Profil recherché

  Om de juiste look & feel te vertalen in de communicatie, zijn we op zoek naar een creatief persoon met kennis van Web Design (platform samen te bepalen) en Social Media.

  Jouw inbreng zet de toon voor een uniek concept binnen de van de wat outbollige sector. Tot binnenkort!

  Nous offrons

  Eurorenovations biedt je de mogelijkheid met veel eigen inbreng een mooi omlijnd concept te communiceren. Je kunt Eurorenovations daarna gebruiken als een referentie voor eventuele andere opdrachten bij andere bedrijven.

  Zelf heb ik een strategische en marketingachtergrond, waardoor je een goede input krijgt om het project tot stand te brengen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier