Logistiek medewerker late shift Bleckmann
Synergie
Grobbendonk
6 dagen geleden

Voor onze klant Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar heel wat logisitieke medewerkers om de drukte van Black Friday op te vangen.

Je gaat aan de slag in het magazijn en zal instaan voor het orderpicken van goederen met een handscanner, het verzendklaar maken van paketten en het labellen van pakketten.

De pakketten bestaan voornamelijk uit kleding, want Bleckmann is een grote logsistieke speler op het gebied van fashion & lifestyle.

Je zal een on the job training krijgen.

Profiel :

 • Je kan in de vaste late (starten telkens om 16u) werken
 • Je bent beschikbaar in de periode van 25 / 11 tot en met 06 / 12 en kan heel deze periode werken. Ook in de weekends wordt er gewerkt.
 • Werken in het weekend vormt geen struikelblok voor jou.
 • Ervaring met een handscanner is een pluspunt maar geen must
 • Indien je niet over eigen vervoer beschikt kan je gebruiken maken van het busvervoer vanuit Geel & omgeving Antwerpen (Hoboken / Kiel)
 • Aanbod :

  Een fijne afwisselende job in een dynamische omgeving bij een internationale logistieke speler.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier