Verkoopsadviseur M/V/X SCHOENEN/HANDTASSEN
Client of Manpower
BRUGGE
12 uur geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Je wordt tewerkgesteld in de outletwinkel van een prachtige schoenenwinkel, die bekend staat voor hun aantrekkelijke, kwalitatief hoogstaande collectie aan lederwaren (schoenen en handtassen) en accessoires.

Je verwelkomt de klanten en begeleidt hen in het aankoopproces. Aan de hand van gerichte vragen, kan je de smaak van de klanten detecteren en toon je hen welke modellen er in hun maat beschikbaar zijn.

Je handelt de aankopen af aan de kassa.

Je werkt van maandag tem zaterdag van 10U30 tot 12U30 en van 13U30 tot 18u. Je werkt twee zondagen per maand van 14u tot 18u.

Op termijn ben je bereid meerdere zondagen te werken.

Profiel

Ik zoek een gemotiveerde verkoopsadviseur met ervaring in de lederwaren OF iemand die sterke interesse toont in de wereld van schoenen en handtassen.

Je bent bereid te werken tijdens het weekend. Je zoekt een voltijdse job en je bent meteen beschikbaar om op te starten.

Aanbod

Onze klant biedt een fulltime job aan met mooie werkuren. Je krijgt de kans om in een zeer stabiel team te werken in een prachtige winkel.

Zin om op te starten? Bel dan snel MANPOWER BRUGGE op 050 / 30.10.80 en mail je recent cv naar office.brugge manpower.be ter attentie van Dorothy Debruyckere

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier