Psychiater
AZ Damiaan
Oostende, BE
6 dagen geleden

Functie

De dienst psychiatrie biedt een uitgebreid zorgprogramma aan met onder meer 2 PAAZ-afdelingen (55 bedden), een dagcentrum, een liaison- en spoedgevallenfunctie alsook een polikliniek.

Er is ook een multidisciplinaire geheugenkliniek en een dienst psychogeriatrie. Sinds 2016 werken beide psychiatrische afdelingen, het dagziekenhuis en de dienst psychogeriatrie binnen een volledig vernieuwde infrastructuur.

De dienst maakt ook deel uit van het netwerk Noord-West-Vlaanderen (Art. 107).

Het AZ Damiaan is op zoek naar :

Profiel

U bent erkend als arts-specialist in de psychiatrie. Het volgen of gevolgd hebben van een therapieopleiding strekt tot aanbeveling.

U bent dynamisch, flexibel en een teamplayer die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. U bent gemotiveerd om samen met de huidige artsen de dienst verder uit te bouwen.

Arts-specialisten in opleiding kunnen eveneens kandideren.

Aanbod

U werkt op zelfstandige basis in het Algemeen Ziekenhuis Damiaan te Oostende.

U werkt aan patiƫntgerichte en kwaliteitsvolle diagnostiek en behandeling in multidisciplinair verband. Het betreft zowel residentiƫle als poliklinische zorg.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier