Psychiater
AZ Damiaan
Oostende, BE
4 dagen geleden

Functie

De dienst psychiatrie biedt een uitgebreid zorgprogramma aan met onder meer 2 PAAZ-afdelingen (55 bedden), een dagcentrum, een liaison- en spoedgevallenfunctie alsook een polikliniek.

Er is ook een multidisciplinaire geheugenkliniek en een dienst psychogeriatrie. Sinds 2016 werken beide psychiatrische afdelingen, het dagziekenhuis en de dienst psychogeriatrie binnen een volledig vernieuwde infrastructuur.

De dienst maakt ook deel uit van het netwerk Noord-West-Vlaanderen (Art. 107).

Het AZ Damiaan is op zoek naar :

Profiel

U bent erkend als arts-specialist in de psychiatrie. Het volgen of gevolgd hebben van een therapieopleiding strekt tot aanbeveling.

U bent dynamisch, flexibel en een teamplayer die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. U bent gemotiveerd om samen met de huidige artsen de dienst verder uit te bouwen.

Arts-specialisten in opleiding kunnen eveneens kandideren.

Aanbod

U werkt op zelfstandige basis in het Algemeen Ziekenhuis Damiaan te Oostende.

U werkt aan patiëntgerichte en kwaliteitsvolle diagnostiek en behandeling in multidisciplinair verband. Het betreft zowel residentiële als poliklinische zorg.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier