Storemanager
Accent
Vlaanderen, Brussels, Wallonië, West-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Als store manager neem je de logistieke processen en administratieve taken voor jouw rekening : ? Je zorgt ervoor dat de stockmedewerkers een vlotte goederenstroom realiseren (leveringen verwerken transfers uitvoeren online orders herbevoorrading van de winkelvloer terugname einde seizoen etc.

en de stockroom efficiënt organiseren en onderhouden.? Je maakt elke week de personeelsplanning op met een optimale inzet van medewerkers en middelen.

 • Je volgt de stock analyses van de administratieve medewerker op de voet en escaleert tekorten of problemen.? Je helpt de store manager bij het voorbereiden van evaluaties en functioneringsgesprekken.
 • Je vangt nieuwe medewerkers op en maakt hen wegwijs.? Je voert sollicitatiegesprekken met jobstudenten.? Je staat in voor orde en netheid in de winkel stockroom en sociale ruimten.
 • Je vervangt de store manager tijdens zijn afwezigheid en neemt dan zijn functie waar : ? Je coördineert het team op de vloer om een perfecte beleving te garanderen : onthaalbegeleiding van en verkoop aan klanten op een commerciële en service-
 • gerichte manier.? Je stimuleert de opti-channel ervaring van de klant door het ruime aanbod op onze websitetot bij onze winkelbezoekers te brengen in combinatie met levering aan huis of in de winkeldoor het gebruik van de footscan voor het matchen met de perfecte schoen op maat of hetplannen van een personal styling online of in store.

 • Samen met de sales teamleads stuur je het team van een 20 à 30-tal medewerkers aan. Jekan hen als geen ander coachen en motiveren om zo resultaten te halen en creëert eenuitstekende sfeer op de werkvloer.
 • Je waakt over een vriendelijke snelle efficiënte en nauwkeurige kassa-afhandeling.? Je zorgt er voor dat iedereen precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt doorelke dag duidelijke objectieven te stellen (omzet conversie UPT ATA NPS score )
 • Je bent een ondernemer.? Je hebt minimum 5 jaar relevante werkervaring als store manager in retail met een sterke affiniteit voor mode.
 • Je hebt een leidinggevende persoonlijkheid en people management skills.? Tegelijkertijd functioneer je goed in een team en toon je team spirit.
 • Je bent doelgericht en hebt een winnaarsmentaliteit.? De klant staat voorop en centraal in alles wat je doet en je bent commercieel ingesteld.
 • Je bent organisatorisch en communicatief zeer sterk.? Je bent gedreven flexibel en stressbestendig.? Werken op zaterdag zondag en op feestdagen schrikt je niet af.
 • Je werkt vlot met programma's als outlook en excel.? Je hebt een verzorgd voorkomen.? Je hebt een goede kennis van het Nederlands Frans en Engels.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier