Projectingenieur Stellingbouw/ Tekenaar Autocad/ Constructeur
Layher Benelux
Kontich, Antwerp, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Professionele bachelor of master. Tekenen, berekenen en klantencontacten. Zeer aangename werksfeer. Goed 3D inzicht is vereist.

Layher Benelux in Kontich en Raamsdonkveer (Nederland) is onderdeel van het Duitse Layher International Gmbh, wereldwijd marktleider op het gebied van steigersystemen.

Door middel van kwalitatieve producten, een ijzersterke service en innovatieve veelzijdigheid is Layher sinds 1946 uitgegroeid tot een begrip op de markt van Layher.

Onze producten & systemen vinden hun toepassing in uiteenlopende branches. Zo zijn de podia op de grootste festivals opgebouwd met producten van Layher.

Je ziet Layher-systemen in de bouwsector, bijvoorbeeld bij de renovatie van kerken, bruggen en andere (publieke en private) bouwwerken.

Daarnaast worden ze ook gebruikt in de (petrochemische) industrie. Om aan de aanhoudende groei tegemoet te komen zoekt Layher in Kontich een projectingenieur steigerontwerp om onze afdeling engineering te versterken.

Functieomschrijving De inwerkperiode zal voornamelijk plaatsvinden in Nederlandse vestiging te Raamsdonkveer (regio Breda).

Hierna zal je vanuit de locatie in Kontich je ingenieurswerk uitvoeren voor klanten (vaak aannemers in de bouwsector, stelling- en podiumbouwers), maar ook voor je collega’s van de verkoopafdeling.

De projecten hebben in regel een korte doorlooptijd en variëren van relatief eenvoudige (bv. noodtrap) tot complexe constructies (bv.

overkapping van een kathedraal). Steigerbouw bevindt zich op het kruispunt tussen bouwkunde en mechanica. Steiger ontwerp is een fascinerende wereld met vele uitdagingen, een hands-on mentaliteit, open communicatie en in het oog springende resultaten.

Je takenpakket : Je maakt tekeningen en statische berekeningen voor steigers en andere (tijdelijke) constructies. Je overlegt met klanten over lopende projecten.

Je overlegt met je collega's over mogelijke oplossingen, controleert elkaars werk en bouwt samen aan een prettige werksfeer en een professioneel dienstenpakket.

Je helpt je collega’s met advies en voorstellen voor het toepassen van steigermateriaal. Je geeft deskundig advies aan klanten.

Je profiel : Je bent in het bezit van een Bachelor of Master (industrieel ingenieur) bouwkunde, werktuigbouw, mechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Zeer goed ruimtelijk inzicht en goede kennis van sterkteleer. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in een klantgerichte rol en je hebt commerciële feeling.

Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands en Frans. Engels en Duits zijn een pre. Je hebt ervaring met Autocad 2D / 3D.

Je hebt ervaring met Ervaren met complexe steigerberekeningen is een pre. Ervaren met Navisworks of Revid is een pre. Ervaren met modelleer software SCIA is een pre.

Ervaren met projectplanning is een pre. Junior kandidaten zijn welkom : Je krijgt een grondige opleiding en begeleiding op maat.

Ons aanbod Wij bieden je een vast contract van onbepaalde duur aan bij de wereldwijde marktleider en laten je deel uitmaken van een gedreven en innovatief team.

Je krijgt de middelen en de ondersteuning / opleiding om uit te groeien tot een zelfstandige medewerker met kennis van zaken Je krijgt de kans om mee te werken aan uitdagende projecten en de verdere groei van het bedrijf.

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen (o.a. 13e maand, Vakantiegeld, Maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, reiskostenvergoeding ,20+13 adv dagen, ) Je komt terecht in een hechte groep met een positieve, actieve en opgewekte ingesteldheid binnen een collegiale werksfeer.

Reageren Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer met je cv en motivatiebrief via b.verbist layher.nl met vermelding vacature projectingenieur België .

Voor informatie kan je contact opnemen met via +31 657137295. Wij zorgen voor een snelle terugkoppeling. En wie weet tot binnenkort.

Zet je carrière in de steigers met Layher. Keywords : tekenaar, technisch tekenaar, stellingbouw, steigerbouw, bouwkunde, calculator, werkvoorbereider, projectmanager, projectleider, technisch adviseur, stabiliteitsberekeningen, project engineer, Antwerpen, bouw , projectcoördinator, constructeur bouw, tekenaar

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier