Telesales medewerker SNELLE OPSTART (m/v)
Konvert Interim Roeselare
Roeselare, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een klant in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een commerciële en aangename telefoonstem. Als telesecretaresse ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B).

Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taken op de baan.

Aanbod

De afname van de enquête, het materiaal en de documenten voorbereiden volgens de opdracht en de instructies. De doelgroep identificeren en informeren over de aard en het verloop van de enquête.

De formulieren, vragenlijsten en verslagen invullen. De persoon begeleiden doorheen de enquêteDe gegevens verzamelen. De verzamelde gegevens ordenenDe resultaten van de enquête doorsturen Wij bieden u een verantwoordelijke job met vaste kantooruren in een jong en dynamisch team.

U komt terecht in een ISO-gecertificeerd en duidelijk gestructureerd bedrijf. Bovendien ontvangt u een doorgedreven opleiding en continue coaching ter ondersteuning van uw professionele ontplooiing.

Wij garanderen een aantrekkelijk en motiverend salarispakket volgens uw prestaties met een vast contract na een geslaagde interim periode.

Vereiste kwalificaties

 • Je hebt een aangename telefoonstem waarmee je bestaande en potentiële klanten op een persoonlijke, commerciële manier kunt benaderen.
 • Je kan vlot overweg met een PC en het werken in team. - Je bent perfect Nederlandstalig of u bent tweetalig.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier