Groepslesgever
Lago
Ghent, Belgium
21 dagen geleden

Wie zijn wij?

LagoClub Zwevegem zal haar deuren openen in juni 2018. Dit eigentijds sport- en recreatiecentrum heeft naast een mooi 25m-

bad ook een recreatief aanbod met een kinderbad en een sauna. Je vindt er ook een eigentijdse lounge waar je een hapje kan eten.

Daarnaast is er ook een uitgebreide fitness waar je onder begeleiding, zowel op individuele basis als in groepslessen, kan werken aan je conditie.

Een brede doelgroep aanspreken met een evenwichtige verhouding tussen prijs en kwaliteit is onze prioriteit voor het uitbouwen van onze fitness.

Het centrum wordt in een PPS-formule geëxploiteerd : een samenwerking tussen de gemeente Zwevegem en S&R Group met als aandeelhouders vijf, in zwembaden gespecialiseerde, bedrijven.

Wat ga je doen?

 • Je rapporteert aan de Fitness Coördinator
 • Je ontvangt en introduceert nieuwe en / of potentiële clubleden gedurende hun eerste kennismaking (met de groepsles) met Lago Club.
 • Je motiveert en stimuleert op een ongedwongen manier de clubleden m.b.t. het actief en frequent deelnemen aan de groepslessen om de bezettingsgraad zo optimaal mogelijk te houden.
 • Je probeert telkens nieuwe deelnemers te vinden voor elke les.

 • Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het controleren en monitoren van de bezoekfrequenties in je les (inclusief nieuwe clubleden) en draagt initiatieven aan om het aanbod te verbeteren met als doel ledenbehoud.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie en het promoten van alle evenementen en promoties in de club zoals kwartaallanceringen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het in je eigen tijd en zoals de lesmodellen voorschrijven , voorbereiden van de lessen en deze op de juiste wijze uitvoeren.
 • Het op eigen initiatief mixen / variëren van je lessen zodat deze afwisselend en uitdagend blijven voor de clubleden. Dit samen met het aanmoedigen, enthousiasmeren en motiveren van de deelnemers.
 • Je controleert gedurende de les of de deelnemers op een juiste en verantwoorde wijze de oefeningen uitvoeren en je corrigeert indien nodig .
 • Je bent verantwoordelijk voor het schoon achterlaten van je werkruimte en indien nodig schoonmaakwerkzaamheden verrichten in de groepsruimte.
 • Je participeert aan teamvergaderingen , maar ook aan de (vooropgestelde) trainingen, intern dan wel extern om je kennisniveau te verbeteren.
 • Verder toon je initiatief door mee te denken om het serviceniveau en de sfeer binnen de club te verbeteren.

 • Je zorgt dat je alle procedures op het gebied van groepsfitness, hygiëne en veiligheid kent en opvolgt .
 • Je hebt een actieve rol in het fitnessteam en draagt initiatieven aan om de service en het aanbod te verbeteren met als doel ledenbehoud.
 • Wie ben jij?

  Je bent een gediplomeerd groepsfitness instructeur , die al heel wat ervaring heeft in het geven van BBB- / Body Pump / Indoor Cycling / Zumba-

  en / of Yogalessen. Door je sterke motivatie, je excellente mensenkennis en goede communicatieve vaardigheden , vind je het geen enkel probleem om op mensen af te stappen.

  Je bent een flexibel persoon die mee het gezicht vormt van LagoClub Zwevegem, dit mede door het dragen van de door Lago aangeboden werkkleding.

  Indien nodig ben je bereid om (onverwachts) in te vallen voor teamleden en / of extra uren te komen werken.

  Aanbod

  Wij bieden jou een veelzijdige job met diverse verantwoordelijkheden en sociale contacten in een plezierige en sportieve omgeving.

  Je krijgt de uitdaging om de club mee uit te bouwen tot een succesvolle zaak door middel van je expertise en communicatieve vaardigheden.

  Je krijgt de kans om samen met de directe leidinggevende en collega’s initiatieven te ontwikkelen. Je werkt onder flexibele werktijden en je salarispakket dat bestaat uit een degelijke vaste basisvergoeding aangevuld met de meest voorkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering...

  Verloop sollicitatieprocedure

  Upload je cv en motivatiebrief en verstuur het sollicitatieformulier.

  Je sollicitatie komt terecht bij : Kim Maetens

  Contactpersoon voor meer informatie over deze vacature : Kim Maetens, 0496 51 02 82, kim.maetens lago.be

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier