Maintenance supervisor
Introduce
Dendermonde, East Flanders, Belgium
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bekwame en dynamische Maintenance Supervisor .

Binnen deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de coördinatie van de technische afdeling en zorg je ervoor dat preventieve en curatieve werkzaamheden correct worden uitgevoerd door eigen werknemers en derden.

Je neemt hierbij alle wettelijke en technische veiligheidsvoorschriften in acht. Verder zorg jij voor het in stand houden en optimaliseren van de technische installaties zoals kranen, zeefinstallaties, transportbanden, kolenwasserij, kolendrogerij,

Je stuurt de technische dienst aan en ondersteunt deze medewerkers bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Bij problemen analyseer jij deze grondig en implementeer je eventuele oplossingen.

Je coördineert en bepaalt de juiste opstelling van het eigen onderhoudspersoneel en beslist wanneer het inzetten van derden vereist is.

Je volgt de werken uitgevoerd door derden op en stuurt deze aan.

Ook voer jij investeringen van engineerings- tot en met opleveringsfase uit voor zowel kleine als grote projecten. Je maakt de projectscope op, doet de besprekingen met leveranciers en constructeurs en volgt het project tijdens de uitvoeringsfase en oplevering op.

Je staat in voor het aankopen van wisselstukken, goederen en diensten : je voert prijsaanvragen en prijsnegotiaties uit.

Milieuzaken neem jij ook serieus : je ziet erop toe dat de beschikbare technieken optimaal worden ingezet en voert verbeteringsacties door.

De veiligheid van eigen medewerkers, arbeiders en derden komt bij jou op de eerste plaats : jij zorgt ervoor dat zij steeds werken volgens opgelegde veiligheidsvoorschriften.

Tot slot : jij organiseert interne en externe veiligheidsmeetings of woont deze bij, je voert werkplekinspecties uit, je maakt risicoanalyses / risico-inventarisaties / risico-evaluaties op.

 • Je beschikt over een bachelor of master elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring;
 • Je genoot een opleiding van preventieadviseur niveau 2 of bent bereid deze te volgen
 • Je hebt een algemene brede technische kennis : mechanica, elektriciteit, PLC,
 • Je bent vertrouwd met MS Office, kennis van Navision is een voordeel;
 • Je beschikt over de nodige coaching- en leidinggevende capaciteiten . Je hebt ervaring met instructies geven en het overdragen van kennis en inzichten
 • Je kan analytisch denken en je kan zelfstandig werken
 • Je kan planmatig en georganiseerd werken en je bent oplossingsgericht
 • Je werkt met de nodige overtuigingskracht en assertiviteit waardoor je vlot weet om te gaan met verschillende stakeholders
 • Je kan om met stressvolle situaties en je kan je flexibel opstellen binnen de organisatie
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands, Engels en Frans .
 • Kennis van Duits is een pluspunt.

  Je komt terecht in een internationale omgeving met een stevige financiële draagkracht en reputatie Binnen dit bedrijf maak je deel uit van een ambitieus en enthousiast team, waar een boeiende functie met gevarieerde contacten op je wacht.

  Je kan rekenen op een marktconform salarispakket, dat erkenning geeft aan je reeds opgebouwde kennis en ervaring.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier