Customer Service Coordinator - tijdelijk 3 maanden
Telenet
Mechelen, Belgium
5 dagen geleden

Basisdoelstelling

De Customer Service Coördinator beantwoordt alle inkomende vragen van Business en Enterprise klanten (B2B) end to end, dit met het oog op het verhogen van de klantentevredenheid en een optimale borging van de revenues.

En dit voor alle kanalen waarop de vragen binnenkomen (telefoon, e-mail, fax, (aangetekende) brieven, sales, partners andere interne departementen )

De complexiteit van de functie komt voort uit de variëteit van de job inhoud, de kennis van de typische BUS / ENT producten en de verschillende systemen die van toepassing zijn voor een goede opvolging van de BUS / ENT klanten.

De grootste uitdaging is dat je als Customer Service Coördinator niet enkel operationele taken uitvoert op klantenniveau maar ook end-to-end beslissingen moeten nemen in jouw klantendossiers.

De variëteit kan bv bestaan uit :

 • de verschillende type klanten, gaande van dokterspraktijken tot banken
 • het gamma aan producten waarvoor je ondersteuning geeft
 • je kennis van je organisatie
 • Streven naar een optimale klantentevredenheid en een optimale borging van de revenues. Als Customer Service Coördinator ben je tevens het sleutelfiguur tussen de klant en de verschillende departementen binnen Telenet.

  Bovendien fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klant. Dit alles zal resulteren in een goede NPS score.

  Takenpakket

  1. Je behandelt alle inkomende vragen / klachten van :

 • B2B klanten met segment 4-5-6* evenals vragen van intra / inter company (partnerkanalen)
 • Interne departementen zoals Product Delivery, Legal, Finance, Technical, Billing & Collections, Sales,...
 • 2. Je werkt end-to-end.

  Je lost waar mogelijk bij het eerste contact het probleem van de klant op. Bij complexe vragen / situaties zoek je deze ten gronde uit en hanteert hiervoor de juiste aanspreekpunten of escalatiekanalen (bv.

  2nd Line,...). Je houdt de klant ten allen tijden op de hoogte van de genomen acties. Je stelt hoge eisen aan kwaliteit en streeft altijd naar verbetering (ACE).

  Je bent SPOC voor onze klanten en draagt de eindverantwoordelijk bij het oplossen van de vraag (end-to-end ownership)

  3. Je maakt verbeteringsvoorstellen, je detecteert call- of ticketdrivers, ontbrekende of slecht werkende processen / procedures en bezorgt deze feedback aan de juiste stakeholders om zo beter tegemoet te komen aan de behoeften van de klant.

  4. Je kan gevraagd worden om deel te nemen aan nieuw ontwikkelde functionaliteiten, producten of applicaties via UAT, BAT (bv. testing,...)

  5. Je kan ook gevraagd worden om nieuwe collega’s te trainen / briefen. Je ondersteunt anderen door zelf een voorbeeldfunctie uit te oefenen.

  6. Je geeft input voor de opmaak van briefings, ter verbetering van de know-how binnen en buiten het eigen team

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier