Heftruckchauffeur 2 ploegen (m/v)
Konvert Interim Roeselare Food
Roeselare, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder.Binnen een gerenommeerd bedrijf ben je onder andere verantwoordelijk voor het klaarzetten van paletten.

Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn, je hebt een goed inzicht in de werking van een magazijn. Veiligheid, hygiëne, stiptheid en discipline typeren je.

Aanbod

De toestand van de lading controleren, afwijkingen vaststellen en aan de betrokken dienst melden. Ladingen over verschillende locaties in het magazijn verdelen (productieketen, .

De toestand van de onderdelen en uitrusting controlerenEerstelijnsonderhoud uitvoeren Een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques.

Je werkt in twee ploegen. Het bedrijf biedt u een degelijke on-the-job training.

Vereiste kwalificaties

Je bent in het bezit van een heftruckattest. Je heeft reeds een eerste stabiele ervaring als heftruckbestuurder achter de rug.

Je hebt een goede Pc- kennis en kennis SAP is een pluspunt. Je kan overweg met een scansysteem. Je hebt een goede kennis Nederlands en / of Frans.

Je kan zelfstandig werken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier