Installateur sanitair en HVAC (m/v)
Konvert Construct Geel
Lille, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf gelegen te Lille, zijn we op zoek naar een loodgieter. Heb je ervaring en / of kennis van sanitaire installaties, HVAC en verwarmingsketels?

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je kan rekenen op een aangename bedrijfssfeer, je zal dicht bij huis werken, en de klant biedt een motiverende verloning.

Heb je interesse? Solliciteer dan online via de Konvert-website of stuur een mailtje naar geel.construct konvert.be

Aanbod

Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, ). Een centraal airconditioningssysteem installeren.

Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, ). Ingebouwde of zichtbare leidingen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ) plaatsen en aansluiten op de sanitaire installatie.

Een oude installatie demonteren en verwijderen. Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, .

 • Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen. Defecte onderdelen vervangen of herstellen. De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen.
 • Werken aan : Warmwatertoestellen op elektriciteit of gas (doorstroom- en voorraadboilers). Werken aan : Ventilatie- en airconditioningsystemen voor huishoudelijk gebruik.

  Werken aan : Sanitair. Werken aan : Klimaatregelingsinstallaties (HVAC). Sanitaire elementen plaatsen

 • Aangename werksfeer* Motiverende verloning* Optie vast na een geslaagde interim-periode
 • Vereiste kwalificaties

 • Kennis en / of ervaring sanitair, HVAC en verwarmingsketels* Rijbewijs B* Grote motivatie!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier