Productieoperator 2 ploegen Zele Chemie (M/V)
Over Ago
Zele
9 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een dynamische, multinationale onderneming in de chemische sector zijn wij op zoek naar een gemotiveerde PRODUCTIE - OPERATOR! 2PLOEGEN

Als operator bedien je een productie-unit en verzorg je de aanvoer en verpakking van de producten. Daarbij voer je de nodige kwaliteitscontroles uit en stel je de machines nauwkeurig in.

Ook het reinigen van de productielijn en het uitvoeren van kleine technische interventies behoort tot jouw takenpakket. Tot slot verzorg je correct de administratie van productiegegevens in het computersysteem.

Vereisten

 • Je hebt reeds ervaring als operator binnen een productie-omgeving.
 • Je hebt een technische achtergrond
 • Je kan nauwkeurig een aantal administratieve taken voltooien
 • Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Een job met veel onafhankelijkheid en de kans om binnen je team je eigen verantwoordelijkheid op te nemen. Dit alles binnen een professionele en dynamische werkomgeving bij een onderneming die in Europa jaarlijks een omzet van 70 miljoen euro realiseert.

  Bovendien geniet je van een grondige individuele opleiding en een aantrekkelijk salarispakket.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier