Projectingenieur speciale technieken
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Als projectingenieur concepten werk je mee aan de vernieuwing en optimalisatie van de technische installaties van Colruyt Group (HVAC, sanitair, liften, rolpaden, sprinklers, pompinstallaties ).

Een boeiende en leerrijke job voor een enthousiaste projectingenieur die graag het overzicht behoudt!

We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met gezond verstand om de technische installaties van de winkelfilialen van Colruyt Group te vernieuwen en te optimaliseren.

Duurzaamheid staat hierbij centraal. Ervaring is geen noodzaak, maar wel een pluspunt.

Concreet ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van de concepten binnen een vooropgesteld kader. Die uitwerking is altijd een totaalproject : van studiefase over ontwerp en eerste realisatie totdat het nieuwe concept de nieuwe standaard is geworden voor onze filialen.

Daarbij dien je rekening te houden met de vele verschillende aspecten : installatiekost, onderhoud, wetgeving

Je werkt samen met mensen uit verschillende afdelingen die verschillende belangen hebben (winkelpersoneel, architecten, techniekers, werfcoördinatoren, externen).

Het is daarom belangrijk dat je een gezonde dosis mensenkennis hebt en dat je goed kan communiceren.

Duurzaamheid zit in het DNA van Colruyt Group. Elk project waaraan je meewerkt kadert binnen onze duurzame visie. Ook van jou verwachten we een duurzame én kostenbewuste aanpak.

Je werkt vanuit onze hoofdkantoren in Halle.

 • Kennis en ervaring Je bent ingenieur in een technische richting (elektromechanica, klimatisatie, energie...) of je hebt gelijkwaardige ervaring.
 • Ervaring is een pluspunt.

 • Zelfstandigheid Na een opleidingsperiode werk je zelfstandig aan allerlei projecten.
 • Analytisch en conceptueel vermogen Je bent in staat om verbanden te leggen en zelfstandig je expertise op te bouwen.
 • Talenkennis Je bent tweetalig Nederlands en Frans en bij voorkeur spreek en begrijp je ook Engels en Duits. Zo kan je vlot communiceren met alle collega’s en met externe leveranciers.
 • Uitdagingen Als projectingenieur wacht je een job vol variatie en interessante uitdagingen. Je ziet na verloop van tijd ook het concrete resultaat van je inspanningen, wat voor nog meer voldoening zorgt.
 • Sociale contacten - Je overlegt vaak met collega’s uit uiteenlopende vakgebieden om een frisse kijk op de zaak te houden.
 • Doorgroeimogelijkheden Bij Colruyt Group geloven we dat de firma groeit wanneer de medewerkers groeien. Daarom bieden we je tal van opleidingen aan om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.
 • Aantrekkelijk loonpakket Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier