Ervaren metser
AGO Construct
Aalst, Oost-Vlaanderen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Je bent als metser met ervaring binnen appartements- en utiliteitsbouw op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met onze klant zijn we op zoek naar ervaren metsers binnen regio Dendermonde.

Met jouw ploeg word je ingezet op projecten klasse 8 !Je zorgt voor de nodige renovaties van utiliteitsgebouwen of het zetten van appartementen.

We zijn niet op zoek naar mensen met een diploma, wel naar metsers met ervaring ! Jouw kennis van metselwerken maakt van jou dan ook een expert op de werkvloer.

Bij voorkeur ligt deze kennis reeds in de lijn van appartementsbouw. Als ervaren metser heb je zowel ervaring met lijmen als traditioneel werken, façade en snelbouw.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier