Calculator
Whoohoo
Leuven, Belgium
4 dagen geleden

Over de functie

In jouw rol als calculator maak jij, in het kader van offertes en aanbestedingsdossiers, de nodige kostprijscalculaties op.

Met jouw oog voor detail bestudeer je lastenboeken, plannen en meetstaten en controleert deze op hun volledigheid. Aan de hand van de nodige informatie, bereken je de kostprijs.

Als onderhandelaar vraag je offertes op bij leveranciers en onderaannemers, controleert deze volgens de conformiteit met de lastenboeken en houdt rekening met de nodige eisen van de beslissende partijen.

Als calculator zoek je steeds naar economische alternatieven en meldt de mogelijke uitvoeringsmogelijkheden en opportuniteiten.

Ter opvolging rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd van de calculatie.

Functie eisen

Als calculator beschik je over volgende eigenschappen :

 • Je hebt bij voorkeur een Master in een bouwkundige richting
 • Je hebt al reeds 5 jaar relevante ervaring achter de rug
 • Administratief ben je heel sterk, je streeft steeds de beste kwaliteit na
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en in het Frans
 • Over het bedrijf

  Onze klant, een multidisciplinaire bouwpartner, biedt een uitdagende functie aan in een stabiele, groeiende organisatie. Je krijgt steeds de kans om jezelf bij te schaven, om door te groeien en nieuwe competenties te ontwikkelen aan de hand van interne opleidingen.

  Je krijgt een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen inclusief een firmawagen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier