Quality & Compliance Engineer
Experis
Brussels, Belgium
2 dagen geleden

Quality & Compliance Engineer

Quality assurance, optimalisaties, documentatie, aanspreekpunt, klachtenbehandeling, GMP, master, oplossingsgericht, organisatorisch

Experis Life Sciences is op zoek naar een Quality & Compliance Engineer voor een internationaal bedrijf binnen de Farmaceutica .

Onze klant, gelegen in de regio Bornem is een sterk groeiende wereldspeler met een hightech equipment en een dynamische, down-to-earth omgeving.

Jobomschrijving

Als Quality & Compliance Engineer kom je terecht in een GMP omgeving en krijg je de verantwoordelijk over de optimalisatie van de kwaliteit (QA) .

Met behulp van een divers takenpakket, word je hierin bijgestaan :

 • Optreden als eerste aanspreekpunt voor de afdeling Quality & Compliance.
 • Meewerken aan het opstellen van notificaties , het opvolgen van alle afwijkingen en het voorzien van grondige onderzoeken en de benodigde documentatie.
 • Bewaken en optimaliseert van de kwaliteit van het productieproces
 • Pijnpunten in kaart brengen en voorzien van relevante actieplannen en oplossingen.
 • Verzorgen van de planning en kwaliteitsrondgangen in de afdeling en opvolgen van statussen van acties en KPI’s.
 • Deelnemen aan maandelijks overleg tussen QA en operations.
 • Coachen en ondersteunen van de medewerkers.
 • Profiel

  Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality & Compliance Engineer over een master industrieel, burgerlijk of bio-

  ingenieur aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Ervaring binnen een GMP-omgeving is een pluspunt. Daarnaast ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels .

  Verder behoren organisatorisch en planmatig werken ook tot jouw persoonlijkheid en kun je zowel vlot in team als zelfstandig aan de slag.

  Tot slot ben je ook een nauwkeurige, analytische en oplossingsgerichte persoon met sterke interpersoonlijke vaardigheden .

  Aanbod

  Onze klant voorziet hiervoor een uitdagende job in een internationaal en sterk groeiend bedrijf. Als Quality & Compliance Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s.

  Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur .

  Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door opleidingsmogelijkheden .

  Ready for the next step? Contacteer Matthias Kegels op het nummer 04 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels( )experis.

  be. Als jouw voorkeur uitgaat naar een andere job, neem zeker contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar andere mogelijkheden.

  Looking forward hearing from you!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier