meet- en regeltechnieker
Bayer AG
Antwerp, Belgium
19 uur geleden

Your tasks and responsibilities

Als sta je in voor het onderhoud van eigentijdse apparatuur in de afdeling. In onze fabriek ligt de klemtoon op het preventieve onderhoud, d.

w.z. dat je in de productie-eenheden nagaat waar je veranderingen en verbeteringen kan doorvoeren opdat het proces veilig kan blijven verlopen.

Als meet- en regeltechnieker ben je verder bezig met het onderhoud op het vlak van elektriciteit, instrumentatie en beveiligingssystemen.

Het afstellen en kalibreren van de apparatuur en het aanbrengen van verbeteringen aan procescontrolesystemen behoren tot jouw verantwoordelijkheden.

Je staat in voor de uitvoering en opvolging van het kalibratieprogramma. Je stelt PM programma’s op voor control- en safetyvalven, radio’s, gasmeters, explosiemeters en weegsystemen.

Daarnaast zorg je voor de volledige afhandeling van de herstelling van de elektrische motoren en voor de configuratie en kalibratiesoftware voor nieuwe en bestaande instrumentatie.

Naarmate je meer ervaring opdoet, zal het belang en de variatie van de toegewezen opdrachten verder toenemen.

Who you are

Jouw profiel : Voor deze functie zoeken we een veelzijdige en gedreven Bachelor elektromechanica, of gelijkwaardig door ervaring, die affiniteit met chemie en fieldwork’ heeft.

Leergierige young potentials zijn ook meer dan welkom. Je beschikt over een analytische geest die snel en efficiënt de oorzaak van technische problemen weet op te sporen en te ontrafelen.

Je bent een creatieveling die ervan houdt oplossingen te bedenken en deze uit te voeren. Je bent een technische onderlegde problemsolver die, zelfs als hij / zij er alleen voorstaat, het hoofd cool’ houdt en blijft getuigen van een uitgesproken verantwoordelijkheidszin.

Veiligheid en kwaliteit zijn voor jou de uitgangspunten. Je bent een sociaal iemand die goed kan communiceren. Je bent bereid om binnen een dagregime te werken.

Ons aanbod : Je werkt binnen een aangename bedrijfssfeer met directe communicatie op alle niveaus en ruimte voor sociale contacten.

Je kan zelf initiatieven nemen en er zijn tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Indien gewenst, kan je tevens gebruik maken van het gratis busvervoer vanuit Groot-

Antwerpen en het Waasland. Over ons : Bayer rondde in juni 2018 met succes de overname van Monsanto af en bracht het leiderschap van Monsanto op het gebied van zaaigoed en planten met specifieke eigenschappen samen met het leiderschap van Bayer op het gebied van chemische en biologische gewasbescherming.

Door onze krachten te bundelen, creëren we nog omvangrijkere carrièremogelijkheden voor talent over de hele wereld. We zijn een wereldwijd team dat werkt aan het vormgeven van de landbouw door middel van baanbrekende innovatie die ten goede komt aan boeren, consumenten en onze planeet.

Omdat we nu Bayer zijn, zullen we doorgaan met het aannemen van sollicitanten door middel van afzonderlijke carrièrewebsites totdat we onze carrièreplatforms kunnen integreren.

Wij nodigen u uit om de carrièremogelijkheden te verkennen die beschikbaar zijn bij het gecombineerde bedrijf door advancingtogether.

com / careers te bezoeken.

Your application

Bayer offers a wide variety of competitive compensation and benefits programs. If you meet the requirements of this unique opportunity, and you have the "Passion to Innovate" and the "Power to Change", we encourage you to apply now.

Job postings will remain open for a minimum of ten business days and are subject to immediate closure thereafter without additional notice.

To all recruitment agencies : Bayer does not accept unsolicited third party resumes.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier