Projectleider Interieur
HeadCount
Peer, Limburg, BE
18 dagen geleden
source : Monster

Wij willen ons team versterken met een Projectleider Interieur. Inside Projects in Peer is een groeiend afwerkingsbedrijf met een ambitieus team.

Als familiebedrijf met jarenlange ervaring zijn wij jouw ideale partner voor interieurafwerking. Wij garanderen dankzij onze inzet en onberispelijke reputatie een perfecte afwerking en ondersteuning bij de uitvoering van jouw project.

Ons geheim ? flexibiliteit ! Als Projectleider Interieur kom je terecht in een uitdagende werkomgeving en krijg je de kans om mee te werken aan spraakmakende projecten.

Jij, als onze nieuwe Projectleider, krijgt een job waar je je technische en leidinggevende vaardigheden kan ontplooien. Ons ambitieus team verwelkomt jou en groeit samen met je mee.

Je bent verantwoordelijk voor projecten van begin- tot eindfase. De solide buitenkant is reeds aanwezig, aan jou om de prachtige binnenkant te verzorgen.

Jij bewaakt de planning, het budget en de kwaliteit van het eindresultaat. Deadlines zijn voor jou geen obstakel, maar een uitdaging.

Je woont vergaderingen bij en staat in contact met de bouwheer, de architecten,.. om hun visie in de praktijk te brengen.

Je beschikt over enkele jaren ervaring als Projectleider / in de bouwsector. Jij bent een gedreven en enthousiaste persoon die probleemoplossend en resultaatgericht werkt.

Je beschikt over uitstekende project management skills. Je hebt oog voor detail en levert steeds vakwerk op maat. Jij bent een communicatieve motivator die de projecten in goede banen leidt.

Je beheerst het Nederlands. Kennis van Frans en Engels is een pluspunt. Een afwisselende én ruimdenkende job. Een dynamisch team dat geen uitdaging uit de weg gaat.

Projecten waarbij je jouw creatieve vibe mag uiten en dit wordt gewaardeerd. Een job waar je je technische en leidinggevende vaardigheden kan ontplooien.

Aantrekkelijk loon in verhouding met je ervaring en competenties, GSM & bedrijfswagen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier