Customer Success Medewerker NL/FR
agilitas
Sint-Martens-Latem
20 uur geleden

Jouw taken

Je slaagt er elke dag opnieuw in om het verschil te maken voor de klant en een optimale kantenbeleving te creëren. Je bent hun aanspreekpunt bij het informeren en adviseren over kenmerken van de aanbiedingen / flashdeals.

Deze aanbiedingen zijn zeer uiteenlopend gaande van leuke gadgets tot avontuurlijke reizen. Je geeft de klant feedback rond de orders en beantwoordt al hun vragen.

Dit is voornamelijk via mail maar kan evengoed via telefoon of een chatsessie.

Je profiel

 • Je bent minstens in het bezit van een ASO-diploma.
 • Je spreekt zeer vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis Frans en / of Deuits.
 • Je hebt veel goesting om erin te vliegen samen met jouw team.
 • Je kan vlot overweg met een computer.
 • Wat bieden wij jou?

  Je komt terecht in een organisatie met een vlakke structuur en informele sfeer. Het is een rustige werkomgeving die vlot bereikbaar is met openbaar vervoer én gratis parking.

  Een mooi loon wordt aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, laptop,...). Je kan werken met glijdende uren én er worden op regelmatige basis teamactiviteiten georganiseerd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier