TWEETALIG EXTERNAL SALES REPRESENTATIVE
manpower
Zaventem, Belgium
6 dagen geleden

Job Description

Als external sales representative ben je constant op de baan en een echte netwerker. Hieronder een greep uit je takenpakket :

 • Je onderhoudt de contacten met de medewerkers binnen de financiële tak van het bedrijf in de toegewezen regio en fungeert als eerste extern aanspreekpunt voor wat de evolutie van de samenwerking betreft.
 • Je leidt deze medewerkers op in het product operationele leasing en de bijbehorende processen.
 • Je helpt het netwerk binnen de financiële tak van het bedrijf om de behoeften van hun klanten op te sporen.
 • Je laat medewerkers van de bank inzien dat het belangrijk is om hun klanten te informeren dat de bank ook operationele leasing aanbiedt.
 • Je werkt hiervoor nauw samen met de internal sales animators, die de klanten en prospects intern beheren.
 • Client Description

  Voor onze klant in de leasing sector, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een external sales representative.

  Candidate Profile

  Heb je 3 à 5 jaar werkervaring in Sales (bij voorkeur extern) en heb je een goede kennis van de autowereld en operationele leasing op lange termijn?

  Ben je matuur en laat je een overtuigende indruk na? Kan je actief luisteren, ben je advies- en servicegericht en zal je het niet nalaten in te spelen op commerciële kansen?

  Kan je gemakkelijk mensen motiveren, ben je een teamspeler en zowel mondeling als schriftelijk goed tweetalig Nederlands-

  Frans? Kan je goed omgaan met stress en streef je ernaar om de vooropgestelde KPI s te behalen? Ben je resultaat- en oplossingsgericht en neem je makkelijk initiatief?

  Wil je deel uitmaken van een jong en dynamisch team en je wil dit mee verder helpen groeien? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  Client Offer

  Onze klant biedt je een zeer gevarieerd takenpakket aan binnen een dynamisch team en dit in combinatie met een aantrekkelijk loon.

  Interesse? Stuur je CV naar office.zaventem manpower.be of bel naar 02 / 709.09.70 voor meer informatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier