Verantwoordelijke automatisatie - assistent maintenance manager - Vast
manpower
Roeselare, Belgium
1 dag geleden

Job Description

Als verantwoordelijke automatisatie doe je dagelijks de opvolging van de geautomatiseerde en PLC gestuurde systemen binnen productie.

Hierbij stuur je de techniekers aan in samenspraak met de maintenance manager om storingen op te lossen en ondersteun je hen waar nodig.

Hierbij denk je steeds na over continue verbetering en optimalisatie binnen productie. Zo zal je ook nauw betrokken worden bij technische aankopen, investeringen en aanpassingen, in nauw contact staan met externe partners, etc.

Verder plan je de preventieve en curatieve onderhoudswerken en sta je in voor het verder opleiden van de ploegtechniekers.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor een sterk groeiende speler in de regio van Roeselare actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke automatisatie die als rechterhand van de maintenance manager zal fungeren.

Candidate Profile

De verantwoordelijke voor automatisatie is in het bezit van een bachelor diploma elektromechanica optie automatisatie en heeft een eerste werkervaring binnen een sterk geautomatiseerde productie.

Ben je een ervaren technieker met kennis automatisatie, dan maak je zeker ook kans! Als persoon ben je analytisch en werk je nauwgezet en procesmatig.

Hierdoor kan je complexere technische problemen aanpakken. Tot slot ben je communicatief in het Nederlands en Engels en werk je graag in team als zelfstandig.

Client Offer

Onze klant geeft bij opstart onmiddellijk een vast contract met een aantrekkelijk loonpakket conform je ervaring. Na je opleidingsperiode krijg je een verantwoordelijke functie met continue sturing en ruimte voor eigen initiatieven en projecten.

Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier