MECHANISCH WERKPLAATSTECHNIEKER | 2 PLOEGEN | HAVEN NOORD-ANTWERPEN
manpower
Antwerpen, Belgium
4 dagen geleden

Job Description

Als Mechanisch werkplaatstechnieker kom je terecht in een ervaren en stabiel team van mechaniekers. Elke dag is het een uitdaging om te werken aan vrachtwagens, trailers, bussen waar jullie instaan voor het onderhoud, diagnose en herstellen van het rollend materieel.

Innovatie wordt niet opzij geschoven maar net veel aandacht aan besteedt, denk maar hybride voertuigen en / of motoren aangedreven door LNG / CNG.

Alle moderne technologieën en doorgroeimogelijkheden worden hierop vooropgesteld.

Je draait mee in een 2 ploegenstelsel op de vestiging in de haven van Antwerpen (Rechteroever).

Client Description

Manpower Permanent Placement - Technics is de divisie binnen Manpower die gespecialiseerd is in technische profielen. Wij maken er onze doelstelling van om u de interessantste jobs te bieden op maat van uw ervaring en verwachtingen.

Wij dragen graag bij aan uw toekomst. Want uw toekomst, dat is ons objectief!

Voor onze klant, sterke speler in de automobielsector met specialisatie in innovatieve trucks, zijn wij op zoek naar een Mechanisch werkplaatstechnieker voor in de werkplaats in de Haven van Antwerpen (Rechteroever) in 2 ploegen :

Candidate Profile

Je behaalde een A2 of bachelor in Automechanica, Autotechnologie of bent gelijk door ervaring.

Een eerste ervaring als mechanieker is een pluspunt, daarnaast zijn ook schoolverlaters met de juiste motivatie zeer welkom!

Je werkt graag in teamverband, gaat nauwkeurig en efficiënt te werk.

Je hebt een goed probleemoplossend vermogen en analytisch.

Techniek is jouw passie en wil graag mee met de laatste technologische ontwikkelingen.

Client Offer

Je komt terecht in een grote werkplaats met een zeer aangename atmosfeer. Er is tijd en ruimte voor een lach en een zwans en daarnaast wordt er hard gewerkt om het filiaal naar een hoger niveau te trekken.

Je ontvangt een mooi salaris met daar bovenop maaltijdcheques, verzekeringen en ecocheques. Wil je graag een centje bij verdienen dan kan je vrijwillig (niet verplicht) deelnemen aan de wachtdienst.

Interesse of graag meer informatie? Stuur uw CV naar yana.tilborghs manpower.be of bel me op 03 217 97 20.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier