INDUSTRIEEL STORINGSTECHNIEKER 2 PLOEGEN - VAST
manpower
Zwevezele, Belgium
7 dagen geleden

Job Description

Als technieker maak je deel uit van het technisch team die instaat voor het onderhoud van diverse installaties binnen verschillende productieafdelingen.

Je staat in voor het periodiek preventief onderhoud maar staat tevens in voor het stellen van diagnoses bij storingen en lijnbreuken.

Je zoekt naar passende oplossingen die de betrouwbaarheid van het machinepark kunnen verhogen op lange termijn. Het werk is elektrisch en mechanisch van aard.

Daarnaast word je nauw betrokken bij technische optimalisatieprojecten en bij de opstart van nieuwe machines.

Client Description

INDUSTRIEEL STORINGSTECHNIEKER METAALINDUSTRIE - 2 PLOEGEN - VASTE JOB regio OOSTKAMP ZWEVEZELE.

Permanent Placement is de selectiedienst van Manpower. Onze ervaren consultants ondersteunen technisch talent in het zoeken en vinden van hun nieuwe professionele uitdaging volgens eigen verwachtingen, competenties, en potentieel, dit steeds onder meteen vast contract.

Voor een mordern productiebedrijf actief in de metaalindustrie zijn we op zoek naar een technieker.

Candidate Profile

Je hebt een technische bachelor of A2 diploma elektromechanica, elektrotechniek of elektrische installatietechnieken. Je hebt een brede technische achtergrond in mechanica en elektriciteit of bent bereid om je verder te specialiseren in techniek.

Je kan zelfstandig werken en functioneert goed in team. Je neemt initiatief en bent oplossingsgericht.

Client Offer

Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur bij een financieel gezonde onderneming die je werkzekerheid biedt. Een technisch leerrijke job waarbij je jezelf verder professioneel kan ontplooien.

Een mooi loon en extralegale voordelen.

INTERESSE?

Wens je meer info over deze vacature, of wens je vrijblijvend langs te komen om jouw zoektocht toe te lichten? Stuur dan je cv naar dennis.

verstraete manpower.be of bel me even op 0471 / 110004. Discretie verzekerd. Vriendelijke groeten, Dennis.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier