Monteur daken
VDL Recruitment
Roeselare (belgië), Nederland
9 dagen geleden

Voor onze afdeling framebouw, zijn wij op zoek naar een ervaren monteur. Functie omschrijving : Algemeen montagewerk binnen de afdeling framebouw Montage van airco, leidingen (elektrisch, drukleidingen, verwarming, ), dakframes Je maakt gebruik van diverse handgereedschappen zoals lijmpistool, slijpmachine, Vereisten : Relevante opleiding is een must : metaal / A3, beroeps Kennis planlezen is een vereiste Fijn en nauwkeurig kunnen werken Goede kennis van de Nederlandse taal Aanbod : Aantrekkelijke verloning Kans op vast Werken binnen een bedrijf met heel wat mogelijkheden Dagwerk Interesse?

Klik op de knop 'Soliciteer' en vul het online sollicitatieformulier in. Het bedrijf VDL Bus Roeselare produceert bussen voor het openbaar vervoer, luxe touringcars, VIP-

bussen en voert speciale projecten uit.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier