Nachtverpleegkundige oncologie (m/v)
AZ Delta
Roeselare, Belgium
28 dagen geleden

De functie

Als nachtverpleegkundige bent u 's nachts verantwoordelijk voor de continuïteit van de zorg. U verleent verpleegkundige en verpleegtechnische zorgen aan de patiënten.

U staat in voor het uitvoeren van het zorgplan en rapporteert relevante gegevens in het patiëntendossier en tijdens de overdracht.

U creëert een zo comfortabel mogelijk en aangenaam verblijf voor de patiënten door optimale en deskundige hulp, begeleiding en verzorging.

U houdt daarbij rekening met de specifieke eisen van de patiëntengroep, waarbij u veel aandacht heeft voor de lichamelijke en psychosociale problematiek.

Uw profiel

 • U bent in het bezit van het diploma van bachelor in de verpleegkunde en hebt minimum 1 jaar werkervaring.
 • U bent in het bezit van de beroepstitel oncologie of bent bereid deze te behalen.
 • U hebt een grote interesse in het specialisme oncologie.
 • U bent een dynamische verpleegkundige met verantwoordelijkheidszin.
 • U bent communicatief sterk in de omgang met patiënten en hun families.
 • U kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamspeler.
 • U bent integer, respectvol en loyaal en gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.
 • Aanbod

  Wij bieden u een boeiende deeltijdse (50%) functie voor onbepaalde duur. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.

  We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties.

  Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst bij woon-

  werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier