Assistent Winkelmanager
Colruyt Group
Genk, Belgium
11 uur geleden

Als assistent winkelmanager ben je de rechterhand van de gerant. Je zorgt er mee voor dat de winkel goed draait, zowel op menselijk als op commercieel vlak.

Klaar voor een boeiende job met veel sociale contacten en verantwoordelijkheden?

Als assistent winkelmanager volg je een opleidingstraject van 1,5 jaar. Je start aan de basis met de taken van bediende verkoper.

Nadien krijg je steeds meer verantwoordelijkheden.

Op menselijk vlak staat respect centraal. Enerzijds is er het respect voor de klant. Jij zorgt er mee voor dat we onze klanten zo goed mogelijk informeren en helpen.

Op commercieel vlak zorg je er samen met de gerant voor dat de winkel de doelstellingen haalt. Jullie bespreken samen maandelijks de vooruitzichten.

Je ziet opportuniteiten en neemt initiatief.

Je stelt de uurroosters en de dagplanning op. Je bent ook verantwoordelijk voor de aanwerving, opleiding en opvolging van de jobstudenten.

Daarnaast ben je de gebouwverantwoordelijke. Dat betekent dat je continu aandacht hebt voor de opvolging van de afspraken rond orde, netheid en respect van het materiaal en met de normen op het gebied van veiligheid.

Anderzijds is er natuurlijk het respect voor onze medewerkers. Doordat je actief meewerkt in de winkel sta je in nauw contact met de ploeg.

Dat geeft jou de mogelijkheid om de communicatie van de teamleden naar de gerant te stimuleren. Ook hier heb je oog voor de noden van de medewerkers en geef je die door aan de gerant.

Als de gerant er niet is, ben jij zijn vervanger.

Profiel

 • Opleiding en ervaring Je hebt minimaal een diploma secundair onderwijs, gekoppeld aan ervaring in een sociale job (retail, horeca) of in een leidinggevende functie (professioneel of in je vrije tijd).
 • Commercieel en klantvriendelijk Bij alles wat je doet staat de klant centraal. Je bedenkt hoe je de klanten nog beter kan bedienen en hoe je de omzet van de winkel optimaliseert.
 • Teamplayer Je werkt graag samen met je collega’s en communiceert vlot.
 • Leidinggevende capaciteiten Je werkt samen met je collega’s, coacht hen, biedt een antwoord op hun vragen en noden. Je geeft ook opleidingen (over bijvoorbeeld werkmethodes).
 • Efficiënt en zelfstandig Je hebt verantwoordelijkheidszin en werkt oplossingsgericht. Je bent stressbestendig en kan goed organiseren en plannen.
 • Wij bieden

 • Dynamische werkomgeving Geen enkele dag is dezelfde : je werkt in een stimulerende omgeving en er is ruimte voor initiatief.
 • Opleidingen Je krijgt een opleidingstraject op maat en leert dagelijks bij on the job. Je krijgt ook de kans om interne en externe opleidingen te volgen en zo jouw talenten maximaal te ontwikkelen.
 • Verantwoordelijkheid Als rechterhand van de gerant speel je een cruciale rol : je coacht je collega’s en zorgt er mee voor dat de doelstellingen van de winkel behaald worden.
 • Extralegale voordelen Boven op je nettoloon krijg je ook extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier