LANDSCHAP VZW ZOEKT JOBSTUDENTEN – WEEKEND & SCHOOLVAKANTIES 2018
11.11.11
Boutersem
5 dagen geleden

Landschap vzw is een die een lans breekt voor de natuur in eigen land én daarbuiten!

Reeën kijken in de ochtendmist, op beversafari trekken, dassen begluren, een kolonie zeehonden spotten of gewoon lekker wild door de duinen struinen : we nemen natuurliefhebbers graag mee op sleeptouw voor een verrassende natuurervaring in eigen streek of daarbuiten !

In de nabije toekomst willen we ook heuse natuurprojecten ondersteunen én zelf op poten zetten , zowel in Vlaanderen als in Wallonië en andere buurregio's.

En omdat de natuur nóg fijner is als je ze samen beleeft, zorgt Landschap vzw voor een uniek aanbod aan verrassende natuuractiviteiten voor het hele gezin.

Met de hulp van fluisterboten, knuppelpaden, beverdammen en imposante uitkijktorens bezorgen we elke natuurliefhebber een 100% onvergetelijke ervaring!

Ben je sociaal maar sta je niettemin stevig in je schoenen? Heb je bovendien zin om er samen met Landschap vzw helemaal in te vliegen?

Stel je dan kandidaat als jobstudent ledenwerving! Tijdens weekends en schoolvakanties : op talloze beurzen, happenings en evenementen zetten jobstudenten Landschap vzw in de kijker en spreken ze via actieve ledenwerving elke bezoeker aan.

Voorwaarden

 • Minimum 17 jaar oud zijn
 • Laatste jaar algemeen secundair onderwijs, opleiding hoger onderwijs / universiteit
 • Voldoen aan de wettelijke voorwaarden om als jobstudent te werken
 • www.landschapvzw.be

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier