vloerder regio oostkamp optie vast
Randstad
Oostkamp, West-Vlaanderen
5 dagen geleden

job description

Voor een kleine aannemer in Oostkamp gespecialiseerd in vloeren (binnen en buiten) zijn wij op zoek naar een vloerder. Zowel kandidaten met ervaring als pas afgestudeerden uit de ruwbouw komen in aanmerking.

Je werkt bij particulieren regio Brugge en de kust, zowel in nieuwbouw als in renovaties. Rijbewijs is niet noodzakelijk, als je in Oostkamp kunt geraken, kan je meerijden met de zaakvoerder.

Na een positieve interimperiode ligt je vast contract klaar. Ook IBO contract is mogelijk!

qualification

 • ervaring als vloerder of recent afgestudeerd in de ruwbouw- vervoer tot Oostkamp- in het bezit van een VCA attest of bereid te behalen via Randstad -
 • vast contract na interimperiode - je komt terecht in een klein bedrijf, toffe sfeer - loon volgens de bouw inclusief alle voordelen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier