Chef-kok (flexi)
LAGO Beveren De Meerminnen
Zwevegem Fit. - Speelpunt Zwevegem
4 dagen geleden

Bedrijfsdetails

LAGO CLUB Zwevegem opende in juni 2018 haar deuren. Dit eigentijds sport- en recreatiecentrum heeft naast een mooi 25m-bad ook een recreatief aanbod met een kinderbad, een sauna en een hypermoderne fitness.

Je vindt er ook een eigentijdse lounge waar je een hapje kan eten.

LAGO CLUB opende eind december 2018 Speel. waar kinderen zich volop kunnen uitleven. Dit speelparadijs voor jong en oud zal voor ieder wat wils bieden, terwijl mama en papa een lekker hapje en drankje kunnen nuttigen in het Rest-Eau-Café.

Ook voor de kids zijn diverse feestmaaltijden voorzien.

Het centrum wordt in een PPS-formule geëxploiteerd : een samenwerking tussen de gemeente Zwevegem en S&R Group met als aandeelhouders vijf, in zwembaden gespecialiseerde, bedrijven.

Functie

Verantwoordelijke werking

  • Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van de keuken .
  • Van mise-en-place tot afwerking ben je verantwoordelijk voor de diverse gerechten. Je controleert steeds uitgaande gerechten en past aan indien nodig.
  • Je bewaakt de uniforme kaart en het culinair niveau van het Rest-eau-café.
  • Organisator

  • Je gaat op regelmatige momenten inschattingen maken van de te verwachten afzet , de aan te kopen producten en de voorbereidingen ervan.
  • Je toont initiatief voor het verbeteren of aanpassen van de kaart, menu’s, recepten,
  • Teamleader / player

  • Je ondersteunt de horecamanager waar nodig. Je stuurt het keukenteam aan waar nodig.
  • Optimale werking

  • Je past de HACCP-regels correct toe en je neemt deel aan de georganiseerde oefeningen ter navolging van de LAGO noodplannen.
  • Opvangen en afhandelen van vragen , klachten , problemen,... van gasten .
  • Je houdt de ontwikkelingen en trends in de markt op gebied van grondstoffen, gerechten etc. goed in het oog.
  • Je wordt ondersteund door de Horecamanager.
  • Je gaat aan het werk in een variabel uurrooster .
  • Passie voor eten

  • Je hebt al heel wat ervaring in de keuken opgebouwd.
  • Je hebt een passie voor eten waardoor je steeds creatief en innovatief aan de slag gaat.
  • Alert & oog voor detail

  • Je ziet werk en je gaat er ook van uit dat er nooit geen werk is.
  • Je zet er steeds op in om de beste gerechten te serveren.
  • Je bent stressbestendig met een commercieel kantje.
  • Je vindt het van groot belang dat er goede orde en netheid is.
  • Hulpvaardig en betrokken

  • Collega’s en bezoekers kunnen altijd op jou rekenen. Bij problemen groot of klein zal je er altijd voor hen zijn en ga je samen met hen op zoek naar creatieve oplossingen.
  • Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin waar je je ook naar gedraagt.
  • Bij problemen en / of misnoegde bezoekers ga je steeds vriendelijk , klantgericht en alert op zoek naar oplossingen.
  • Je bent een leiderstype die steeds op een diplomatische, respectvolle manier te werk gaat.
  • Flexibel

  • Je wil werken in een flexibele werkomgeving : het centrum heeft ruime openingsuren en dit 7 dagen op 7.
  • Je vind het geen probleem om mee in te staan voor de netheid van het Rest-eau-café.
  • Je kijkt uit naar een job in een warme en leuke omgeving.

  • Je voelt je op en top in een team waar er eens goed gelachen wordt.
  • deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier