Elektricien (m/v)
Konvert Interim Oudenaarde
Ophasselt, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een Europese marktleider inzake automatisatie zijn wij op zoek naar een elektricien. Jouw toewijding : De elektrische en pneumatische bekabeling op onze machines.

Aansluiten en testen van den elektrische kasten. Afregelen en optimaliseren van de machines. Je verzorgt de montage van de componenten in de kast.

Je maakt de aansluitingen en elektrische bedradingen.

Aanbod

De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren. De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen.

Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen. Een elektrisch verdeelbord in residentiële of tertiaire gebouwen plaatsen en bedradenHet verdeelbord aansluiten op de uitrustingen.

Installaties op zeer lage spanning installeren en aansluiten (telefonie, informatica, brandalarmen, ). Verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten.

Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ). Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen.

Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ) Onze toewijding : Een werkzekere, afwisselende job binnen een jong, groeiend bedrijf en een enthousiast team.

Je werkt voor een financieel gezond bedrijf met een toonaangevende naam en een duidelijke toekomstvisie. Je mag rekenen op permanente vorming.

Je verloning staat in verhouding tot jouw profiel en ervaring. je sluit aan bij onze groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques.

Vereiste kwalificaties

Jouw talenten : A2 / Bachelor elektriciteit of elektro-mechanica of gelijkwaardig door ervaring. je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

Je bent flexibel en behulpzaam. Je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband. Ervaring met Eplan is een pluspunt. Relevante ervaring in machinebouw sterkt zeker tot aanbeveling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier