IAM System Engineer
Smals
Brussels, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Uw rolAls IAM System Engineer zal je vooral betrokken worden bij projecten rond Identity en Access Management (IAM). Tot jouw takenpakket behoren volgende taken : -

Je bent medeverantwoordelijk voor de implementatie van IAM (Identity & Access Management) producten samen met je collega's.

 • Je werkt nauw samen met analisten en architecten om samen de informatie van de business te analyseren en een uitgewerkte oplossing aan te bieden.
 • Je analyseert use cases en vertaalt deze naar technische vereisten. - Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert technische componenten die aansluiten bij de doelstellingen van de klant.
 • Je documenteert nieuwe ontwikkelingen in een draaiboek en levert deze op aan het Devops-team voor deployment naar non-
 • productie en productieomgeving(en). - Je bent aanwezig bij de 3 maandelijkse deploys naar productie, voor het IAM-luik, ter ondersteuning van de releasemanager en business.

 • Je geeft de nodige technische ondersteuning aan je business en IT-collega's in functie van testen en operationele problemen.
 • Uw profielJe bent in het bezit van een bachelor of master in de informatica en je hebt reeds een eerste ervaring in deze materie of je staat te popelen om deze ervaring op te doen.

  Je hebt een goede Java-kennis, voornamelijk in backend-ontwikkeling. Een Linux OS-gebaseerde ervaring is een plus. Je neemt je verantwoordelijkheid op en je bent flexibel ingesteld.

  Je zin voor analyse en synthese zijn eveneens belangrijk. Tevens ben je oplossings- en klantgericht ingesteld. Je werkt goed in team en beschikt over goede communicatievaardigheden.

  Ons aanbodBij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

  ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

  Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier