Automecanicien
Accent
Halle, BE
1 dag geleden

Om een zo goed / snel mogelijke service aanonze klanten te bieden werken we meestal met 2 techniekers op 1wagen, zodat we minder tijd van de klant gebruiken.

werken we ineen zeer nette werkplaats. heeft de technieker vaak rechtstreekscontact met de klant. wordt er in team gewerkt om te kunnen lerenvanelkaar.

Functiebeschrijving

Alsautomecanicien te Halle sta je in voor volgende taken JuniorOnderhoud / distributie / remmen ... Verwisselen van banden / wielen.

Uitvoeren van kleine terugroepacties. Aanbrengen van accessoires.Belangstelling voor de elektrificatie van voertuigen. SeniorMechanisch grote werken.

koppeling / motor) En / of complexediagnose. En / of werken aan elektrische / hybride voertuigen. En / ofspecialisatie in bepaalde domeinen. (Airco, hydraulica,CNG)

Functie-eisen

Wordjij onze nieuwe collega automecanicien te Halle? Om ons team teversterken zijn we op zoek naar techniekers die klantgericht en inteam willen samenwerken volgens de gloednieuwe en vooruitstrevendewerkwijze.

Als automecanicien kan je jezelf herkennen in volgendepuntjes Je bent een vlotte prater en kan zowel met de collega's alsmet de klanten professioneel overweg, dit vnl in het Nederlandsmaar je kan ook je plan trekken in het Frans.

Je hebt een opleidingautomechanica achter de rug of gelijkwaardig door ervaring. Je wilsteeds mee zijn met de nieuwe ontwikkelingen in onze sector en jewil je dus regelmatigbijscholen

Arbeidsvoorwaarden

Alsautomecanicien te Halle bieden we je volgend pakket : Opleiding enbegeleiding bij een premium merk. Mogelijkheid tot vast contract ineen sterk groeiend bedrijf na een eerste periode via Accent.

Eensalarispakket volgens competentie niveau. Geen weekendwerk - geenoveruren Werken in een clean atelier met eigen gereedschap en denieuwste technologien Interne opleidingen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier