Project Development Engineer
SUEZ
Brussels, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wie zijn wij ?Met 90.000 collega's op vijf continenten is SUEZ een wereldleider in slim en duurzaam afvalbeheer. Op het gebied van water- en afvalmanagement bieden wij overheden, gemeenten en bedrijven slimme oplossingen ter verbetering van hun economische- en omgevingsdoelstellingen.

SUEZ RR IWS Remediation NV maakt deel uit van de groep SUEZ , business unit IWS (Industrial WasteSpecialties) en is al meer dan 20jaar actief in grondreiniging en in bodem- engrondwatersaneringen .

Om onze activiteiten en verdere groei te ondersteunenzijn we op zoek naar kandidaten voor de voltijdse functie van Project Development Engineer .

Wat ga je bij ons doen? SUEZ RR IWS Remediation is een belangrijkereferentie op het vlak van grote saneringsprojecten en dit binnen een nationale én internationale context .

Het is in deze uitdagende omgeving dat je mee zal werken aan nieuwe projecten . Welke projecten ? Heel divers : we steven naar een verdere ontwikkeling van onze activiteiten, zoals aanpassingen of uitbreidingen van grondreinigingsinstallaties .

Maar eveneens aan nieuwe infrastructuur voor de behandeling van sedimenten, baggerspecies en alternatieve stromen en steeds met als doel een hogere performantie in recyclage en revalorisatie .

Met jouw talent en je passie voor milieu en industrie zal je een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling en optimalisatie van grote industriële milieutechnische projecten.

Je rapporteert aan de General Manager en jewerkt voornamelijk vanuit de hoofdzetel en het centrum in Grimbergen, maar af en toe ook vanuit onze 4 andere sites in België.

Je neemt ook af en toe een coördinerende rol op, waarbij je als projectleider de concrete uitvoeringsfase van jouw eigen projecten begeleidt.

Wie zoeken we? Je bent ingenieur, met een specialisatie in industriële wetenschappen, of in (elektro)mechanica of in milieutechnische wetenschappen.

Je beschikt over minimaal 10 jaar beroepservaring in de milieusector of in een industriële context; Hierdoor heb je al een zekere expertise en ervaring kunnen opbouwen in industriële processen.

 • Je kan onafhankelijk aan meerdere projecten werken, waarbij je steeds op de samenwerking van andere collega’s en disciplines terugvallen;
 • Hoewel er in de functie geen direct reports zijn, zal je toch af en toe ad hoc’ een multidisciplinair project team kunnen leiden.

  Je hebt een analytische geest, maar hands-on in de uitvoering. Je hebt een sterke ondernemerszin en goed ontwikkelde interpersoonlijke vaardigheden.

  Je hebt een stevige kennis van informaticatoepassingen, zoals MS Office, Autocad of Sketchup. Ervaring met Project en Lean Management technieken is zeker nuttig.

  Je bent communicatief. Meertaligheid is noodzakelijk : je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands. Kennis van andere talen is een pluspunt.

 • Wij bieden : Een interessante & gevarieerde job in de milieusector bij een stabiel bedrijf en binnen een bekende groep, erkend als wereldleider in dit domein;
 • Een aantrekkelijk salarispakket en een ruim aanbod aan extralegale voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques, verzekeringen, .

 • De kans om ingeschakeld te worden in belangrijke en grote internationale projecten.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier