Administratief Bediende Verzekeringen
VANBREDA CORNELIS via AANWERVINGSHUIS
Merelbeke, België
4 dagen geleden
source : vacature.com

Onze klant Vanbreda Cornelis Verzekeringen is de voorbije jaren uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het Oost-Vlaamse makelaarslandschap.

Vanuit hun kantoor in Merelbeke verzorgen op dit moment 12 dynamische medewerkers uw verzekeringsdossier. Ook als u met een schadedossier geconfronteerd wordt, helpen zij u deskundig verder.

Vanbreda Cornelis maakt deel uit van Vanbreda Risk & Benefits, de grootste verzekeringsmakelaar in België. Zij zijn bovendien ook toonaangevend als makelaar en risicoconsultant in de Benelux.

Al 80 jaar levert Vanbreda oplossingen op maat aan zelfstandigen, bedrijven en particulieren. Wij gaan voor hen op zoek naar versterking!

Administratief Bediende Verzekeringen (Ref. 9008)

Taken : :

Als administratief bediende verzekeringen zal je onder andere instaan voor het beheer van klantenrisico’s, het detecteren van hiaten en het opmaken en wijzigen van polissen.

Daarnaast zal je de klanten telefonisch en rechtstreeks te woord staan en verder begeleiden doorheen hun dossier. Je staat hen bij met advies en geeft jouw professionele kijk op de zaak.

Dankzij jouw commerciële vaardigheden weet je opportuniteiten te ontdekken en langetermijnrelaties uit te bouwen met de klant.

Profiel : :

Je hebt een bachelordiploma in financiën of verzekeringen en hebt al enkele jaren ervaringen binnen dit domein. Je bent klantgericht en administratief sterk.

Je bent een positief ingesteld iemand en gaat oplossingsgericht te werk. Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Tot slot heb je zin voor verantwoordelijkheid en word je geboeid door de materie.

Aanbod : :

 • Je geniet van een mooie verloning met bonussysteem, groepsverzekering en andere extralegale voordelen en een interessante verlofregeling.
 • Je komt terecht in een moderne omgeving binnen een dynamisch team.
 • Je maakt deel uit van een gestructureerd bedrijf met veel potentieel, dat lid is van een groter geheel.
 • Regelmatig organiseert de firma activiteiten voor hun personeel om de goede sfeer optimaal te houden.
 • Je krijgt interne opleidingen en er zijn realistische doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
 • Interesse? :

  Stuur je cv via de sollicitatieknop. Wij bevestigen steeds de goede ontvangst en behandelen jouw gegevens strikt vertrouwelijk.

  Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen. Deze functie wordt exclusief behandeld door Aanwervingshuis

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier