Commercieel Vertegenwoordiger (regio Luik / Namen)
Deba
Namen, BE
2 dagen geleden
source : TechniekJobs.be

Je volgt de bestaande klanten nauwgezet op en via een gestructureerde, gerichte en georganiseerde prospectie bouw je het klantenbestand verder uit.

Je doorloopt het volledige verkooptraject zelfstandig : van prospectie, demonstratie, technische uitleg, onderhandelingen, offertes opmaken, offertes opvolgen, het afsluitingsgesprek tot en met de naverkoop.

Je staat de klant bij met technische informatie en kan zo meer diepgang geven aan het verkoopstraject. Deze dagelijks klantencontacten houd je bij via een CRM- / ERP-pakket.

Je bewerkt het zuiden van België.

Profiel

Je bent in het bezit van een masterdiploma Elektriciteit en hebt al enkele jaren commerciële ervaring, bij voorkeur in de industriële elektriciteit.

Je kan overweg met de meest courante computerprogramma’s en kan zelfstandig instaan voor een accurate administratie. Je bent communicatief ingesteld en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans.

Je bent stressbestendig en kan overweg met deadlines. Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel.

Aanbod

We bieden een uitdagende job in een stabiele groep van bedrijven die mee bouwt aan de toekomst. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier