Crisis Management Lead
Axa
ANTWERPEN, BELGIUM
1 dag geleden

Bij AXA Bank Belgium zijn wij op zoek naar een Crisis Management lead om ons dynamisch Business Security Assurance team te komen versterken.

Het gevaar ligt steeds op de loer in onze dagelijkse activiteiten en vanuit deze functie bescherm jij ons bedrijf tegen nieuwe bedreigingen die een beveiligingsrisico voor de dienstverlening aan onze klanten met zich meebrengen.

Als Crisis management lead zorg je ervoor dat AXA Bank Belgium in crisis situaties op een gecoördineerde manier de diensten naar de klant toe blijft garanderen.

Daarnaast fungeer je als onafhankelijk expert en ondersteun en 'challenge' je onze activiteiten op vlak van beveiliging.

De crisis management lead

Je draagt bij tot de strategie voor crisismanagement van AXA Bank Belgium en vertaalt deze naar een duidelijk beleid. Vanuit je rol bouw je mee aan een cultuur van beveiligingsbewustzijn binnen de bank.

Als crisiscoordinator sta je garant voor de crisisparaatheid van AXA Bank. Je houdt het crisisplan accuraat, legt contacten met autoriteiten, veiligheidstroepen en beveiligings-gerelateerde netwerken en organiseert crisisoefeningen voor het crisis management team.

In geval van crisis of ramp bij AXA Bank, organiseer en coördineer je de crisisteammeetings en volg je de genomen beslissingen samen met de stakeholders op.

Crisis Management maakt deel uit van de algemene aanpak mbt informatiebeveiliging en operationele veiligheid. Je waakt in deze mee over een naadloze integratie van crisis management.

Vanuit de holistische visie die AXA Bank heeft ten aanzien van Security, zal je hiervoor nauw samen werken met de Business Continuity Manager van AXA Bank en neem je, als een belangrijk deel van je opdracht, taken op in het kader van Security.

Binnen het team Business Security assurance ben je verantwoordelijk voor het identificeren van beveiligingsrisico’s met betrekking tot beveiliging van AXA Bank en pak je deze risico's op een kwaliteitsvolle manier aan.

Daarnaast draag je bij aan het opzetten van controles en meet je de doelmatigheid ervan. In dit kader rapporteer je regelmatig aan het AXA Bank Belgium Executive Management.

Dankzij jou is AXA Bank klaar om een crisis het hoofd te bieden en zich bewust van beveiligingsrisico’s. Als expert geef je de organisatie advies, help je risico's te identificeren en leidt je crisissen in goede banen.

Om snel je in de functie te kunnen inwerken, is het wenselijk dat je over een masterdiploma beschikt en dat je een uitgebreide ervaring hebt opgedaan op vlak van crisis management.

Daarnaast is ervaring op een of meer domeinen binnen security gewenst, zoals physical security, disaster recovery, business continuity of access management.

Mensen appreciëren je besluitvaardige manier van leiding geven en hoe je samen met alle stakeholders (crisis)situaties het hoofd kan bieden.

Je wordt gezien als een autoriteit in aspecten van Crisis Management.

Je snapt de kunst om je boodschap, op maat en rekening houdende met het perspectief van je toehoorder, te brengen. Niet enkel luisteren anderen naar je wanneer je vanuit je expertise advies geeft, je kunt hen ook overtuigen van het belang van je punt zodat ze het gaan toepassen.

Situaties heb je met je kritische, analytische geest snel ingeschat waardoor je vlot met oplossingen kunt komen. Tot afspraken komen, deze stelselmatig opvolgen en hierover rapporteren is voor jou een evidentie, hoe anders kun je je verzekeren dat afgesproken oplossingen worden gerealiseerd, toch?

Je nieuwe collega's werken graag samen met een onafhankelijke, dynamische, enthousiaste collega, die ook in teamverband kan werken.

Om je goed verstaanbaar te kunnen maken bij je collega’s spreek je vloeiend Nederlands en kun je je op professioneel vlak goed uitdrukken in het Engels en in het Frans.

Getuigschriften crisis management en andere domeinen van Security zijn zeker een troef, het is weliswaar geen must.

De AXA Group is wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. We beschermen en adviseren onze klanten bij elke stap in hun leven, door hen producten en diensten te bieden die tegemoetkomen aan hun behoeften op het vlak van verzekering, persoonlijke bescherming, sparen en vermogensbeheer.

AXA is het meest toonaangevende verzekeringsmerk wereldwijd met meer dan 100 miljoen klanten. We transformeren van uitbetaler naar partner voor onze klant, met een sterke focus op risicopreventie.

Our mission? Empower people to live a better life.

Onze waarden? Customer First, Moed, Integriteit en One AXA.

AXA Bank is in België een sterke financiële speler met een eenvoudig en transparant aanbod voor particulieren en zelfstandige ondernemers.

AXA Bank werd reeds vijf jaar op rij beloond met verschillende Bank Awards dankzij het enorme vertrouwen dat onze klanten in onze bank stellen.

Eind 2020 wonnen we de Bank Award voor Beste Agentennetwerk enin 2019 de Awards voor Bank van het Jaar en Beste Agentennetwerk .

Een duidelijk bewijs dat de combinatie van eenvoudige producten, toegankelijke online tools en de vertrouwde gezichten van meer dan 470 lokaal verankerde zelfstandige agenten wel degelijk werkt.

AXA Bank bekleedt de vijfde plaats in de markt van Belgische woonkredieten. Ook beleggers vinden hun gading bij de bank, die sterk inzet op persoonlijk beleggingsadvies.

Bij AXA Bank kom je terecht in een onderneming op mensenmaat . In het hoofdkantoor in Berchem (Antwerpen), dat vlot bereikbaar is via het openbaar vervoer, werken ongeveer 825 medewerkers.

Benieuwd naar onze kernwaarden Customer First en Courage ? Lees er meer over op axabank.be / jobs. Wie weet mogen we ook jou binnenkort welkom heten!

Diversiteit en inclusie zijn belangrijk bij AXA Bank. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier