Officier industrieel ingenieur - Marine
Defensie
Bruges, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als industrieel Ingenieur bij de Marine kan je deelnemen aan zowel boeiende operaties op zee, als uitdagende opdrachten aan wal.

Je loopbaan begint met een universitaire opleiding buiten Defensie. Deze studies worden aangevuld met een militaire vorming onder leiding van de Koninklijke Militaire School te Brussel.

Daarna werk je met hoogtechnologisch materieel en wissel je operationele functies op zee af met technisch ondersteunende functies aan wal.

Op zee stuur je een technisch team aan dat verantwoordelijk is voor de gereedstelling en instandhouding van de technische installaties.

Daarnaast geef je het commando van het schip advies over de inzet van de diverse systemen. Aan wal, in Zeebrugge of Evere, zal je een van de vele technische functies vervullen die zorgen voor het ontwerp, de aankoop en het onderhoud van de schepen van de Marine.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier