Payroll Specialist - Waregem (BE)
HR Talents
Waregem, BE
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Mijn klant is een internationaal en beursgenoteerd productiebedrijf gespecialiseerd in de houtsector. Je bent verantwoordelijk voor de volledige flow van de personeels-

en loonadministratie van een 60-tal medewerkers verspreid over meer dan 10 landen. Hiervoor werk je samen met de sociaal secretariaten in ieder land.

Je staat in voor de correcte en tijdige administratieve verwerking van alle informatie (afkomstig van het lijnmanagement) die betrekking heeft op de uitbetaling van lonen (beheer ziekte en verlof, invoeren gegevens in payroll systeem, controle van de verwerking door sociaal secretariaat, enz.

Je staat in voor het aanleveren van standaard en ad hoc listings en rapporten aan het management (absenteïsme, ziekte, arbeidsongevallen, enz.

en zorgt voor een eerste interpretatie. Problemen in verband met persoonlijke dossiers volg je op waarbij je werkt naar een oplossing.

Bij complexe dossiers met financiële complicaties kan je rekenen op de hulp van collega’s. In samenwerk...

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier