Verkoper Huishoudelectro | 36 uur
MediaMarkt-Saturn Belgium NV
Antwerpen, BE
4 dagen geleden
source : Belgie Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Verkoper Huishoudelectro 36u

In onze 28 winkels en onze webshop kopen klanten niet enkel producten. Ze kopen er ook plezier. Het plezier van een fijne tv-avond, een heerlijke espresso of een pak likes op hun selfie.

Aan jou om het voor hen nog leuker te maken. Met het beste advies, de juiste toestellen en de strafste service.

Ook voor jou als collega maken we het leuker. Je werkt autonoom, maar staat er niet alleen voor. Ons professioneel en plezant team apprecieert jouw inbreng, én je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen.

Daarbovenop word je er nog voor betaald ook. Jawadde dadde!

Koelkast, friteuse, haardroger, airco Onze Mr / Mss Cool houdt van mooi geordend en afgestoft wit, verkoopt graag hoge toegevoegde waarde en analyseert het hele elektrische huishouden van de klant.

Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties in huishoudtoestellen en je signaleert lacunes in ons gamma.

Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten.

Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega’s.

Je bent in de eerste plaats een fijne collega om mee samen te werken. Verder heb je nog een pak kwaliteiten :

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de verkoop van hetzij groot, hetzij klein witgoed’ en minstens een sterke affiniteit met ons aanbod daarin (en daar getuigen je CV en hobby’s ook van!).
 • Jij bent inventief en helpt graag mensen beslissen over soms toch wel héél belangrijke aankopen : je hebt dus een luisterend oor en weet probleemstellingen of vragen overtuigend te vertalen in gepaste oplossingen.
 • Je bent klantgericht, flexibel en stressbestendig.
 • Als doelgerichte teamplayer ben je bereid tot zaterdagwerk.
 • Spreek je een mondje talen, dan heb je een streepje voor.
 • Geboden wordt

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier