Digital Marketeer
Target Recruitment
Brussel, België
3 dagen geleden
source : Joblift

In dit mediabedrijf, dat gebaseerd is in Brussel, werken ze met 230enthousiaste medewerkers. Je bent niet zomaar een nummer en je hebt effectiefimpact op de werkvloer.

Ben je een echte teamplayer en hou je van innovatie?Dan ben je bij deze bekende mediaspeler helemaal op je plaats! Met hun 31vakantiedagen zal je zonder twijfel gelukkig worden in de functie van DigitalOperations Medewerker.

JOBOMSCHRIJVING : Als Digital Operations medewerkerondersteun je de Digital Operations Manager. Jouw takenpakket ziet er alsvolgt uit : Je vervolledigt het team van advertising operations (5 mensen).

Jeboekt zowel digitale als print campagnes in. Je zorgt dat de campagnes denodige doelstellingen halen (views en clicks).

Je hebt een centrale rol binnenhet team. Zonder jou gaan campagnes niet live, of leveren ze niet correct uit.Je werkt samen met sales, marketing en content republic.

 • Jij bent hetaanspreekpunt bij vragen over beschikbaarheid en uitvoering van de digitale enprint campagnes. Je hebt ook contact met adverteerders;
 • je bewaakt het procesvan aanlevering van de advertenties en banners, je beoordeelt en controleerthet aangeleverde materiaal en je verzorgt de procedures rond print en onlineadvertising.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier