Digital Marketing Manager
Decospan
Menen, BE
2 dagen geleden

functie

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en implementeren van onze digitale strategie in lijn met de marketing doelstellingen en die van het bedrijf.

Daarnaast optimaliseer je conversies, performance en verkeer van onze digitale marketing tools en beheer je eveneens het Digital Budget.

Groot of klein, altijd over de hele Funnel & en met de Customer Journey in gedachten.

Content content content : je weet de juiste snaren te bespelen van onze verschillende doelgroepen (en van google?) met sterke verhalen.

Je zet de klant centraal in alles wat je doet.

Resultaten drijven je vooruit, succes bepaal je samen met je collega’s. Dankzij duidelijke KPI’s, analyses & optimalisaties van de content en campagnes weet je telkens het onderste uit de kan te halen.

Jij kent je vakgebied door en door, jouw professionele wereld is op en top online! Je kent de laatste trends en vooral : je weet welke relevant kunnen zijn voor ons.

Je bent van nature nieuwsgierig en experimenteren hoort daar bij.

Wat verwachten we van jou?

Storytelling zit in je bloed, waarbij je steeds denkt vanuit de gebruiker, niet vanuit de systemen. Je hebt een brede kennis van courante digitale marketing kanalen & tools.

Beslissing neem je autonoom graag op basis van data - maar je laat je ook graag stretchen door je collega’s. Ook jij daagt hen uit met nieuwe opportuniteiten en je neemt graag de Lead wanneer het gaat om Digital Marketing.

Je hebt een sterke praktische kennis van SEO & SEA, communiceert vlot in het NL, FR en EN en je kennis van Photoshop, Indesign & Aftereffects is een plus.

Hou je daarenboven, net zoals wij, van fineer als decoratief plaatmateriaal? Laat dan snel van je horen.

Andere vacatures

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier