Matrijstechnieker (m/v)
Konvert Interim Aalst
Gijzegem, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een firma in regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde matrijstechnieker. Plaats in de organisatie : Je rapporteert aan de coördinator onderhoud matrijzen.

Doel van de functie : De werking van de bestaande matrijzen onderhouden, optimaliseren en herstellen. Functie-inhoud :

 • U staat in voor het preventief onderhoud van matrijzen.
 • U garandeert het correctief onderhoud tijdens de productie.
 • U wisselt inzetstukken van de matrijzen tijdens de productie.
 • U werkt actief mee aan continue verbeteringsprojecten.
 • U besteedt grote aandacht aan veiligheid en heeft oog voor milieuzorg bij de uitoefening van uw taak.
 • U werkt actief aan orde en netheid in de eigen werkzone, maar ook in de rest van de bedrijfshal. *...
 • Aanbod

  De mechanische werking controleren en de nodige afstellingen uitvoeren (speling, koppeling, afmetingen en stand, ...). De diverse fases in de bewerking en montage van onderdelen, systemen en mechanische installaties bepalen op basis van een technisch dossier of model.

  Defecten en storingen identificeren en de nodige aanpassingen of bijstellingen uitvoeren. Een bewerkingsprogramma op punt stellen of wijzigen, of een basisprogramma opstellen (omzetting van plannen, onderdelenlijsten, .

 • Elementen, materialen en gereedschappen voorbereiden en de installaties in werking stellen (freesbank, draaibank, slijpmachine, .
 • Mechanische onderdelen en systemen bijwerken, afwerken en assembleren. Mechanische systemen, installaties en productiegereedschappen afregelen en op punt stellen (gietvormen, werktuigen , .
 • Mechanische systemen, installaties en productiegereedschappen onderhouden en herstellen. Onderdelen en mechanische systemen vorm geven en dimensioneren door bewerking, vormgeving, .
 • en controleren op conformiteit. Methodes vastleggen voor de productie, assemblage, afstelling of (de)montage van mechanische systemen en installaties.
 • Patronen, modellen en maatbeschrijvingen (afmetingen, geometrie, toleranties) van stukken, werktuigen en gereedschap maken Aantrekkelijke job in een stabiel bedrijf.

  Degelijk, aangepast verloningspakket. Ruime opleidingsmogelijkheden.

  Vereiste kwalificaties

  Kennis en ervaring : A3-matrijsbouw / mechanica / metaalbewerking, of gelijkwaardig door ervaring. Attest van rolbrug bezitten is een pluspunt.

  Vaktechnische vaardigheden : Technisch creatief. Denkt analytisch en beslist logisch gestructureerd. Gewenste persoonskenmerken : Anticiperend Uitgesproken aandacht voor detail.

  Stressbestendig. Technisch creatief. Focus op veilig en milieubewust werken. Zin voor orde en netheid. Initiatief nemen / zelfstandig kunnen werken.

  Openstaan voor feedback van collega's.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier