Senior Angular Developer - Lead Positie
EyeTech Solutions
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Zijn uw Angular skills optimaal en heeft u zin om binnenkort de leiding te nemen binnen een toonaangevende organisatie?Lees dan zeker verder!Dit gekend mediabedrijf is namelijk met hoge urgentie op zoek naar een Senior Angular Developer.

Daar de vorige Lead Developer door ziekte niet meer kan werken is men op zoek naar iemand die zijn taak kan overnemen. Men is bezig met het opzetten van een 3-tal nieuwe webapplicaties waarvoor men iemand nodig heeft die alles in goede banen kan leiden en doormiddel van zijn technisch inzicht deze toepassingen naar een hoger niveau kan tillen.

Uw positie zal dus cruciaal zijn bij de goede werking van dit departement.Momenteel werkt men volledig van thuis uit. Na verloop van tijd kunnen er nog 3 tot 4 dagen van thuis uit worden gewerktHeeft u meer dan 3 jaar ervaring als Angular Developer?

Is een lead positie u op het lijf geschreven?Aarzel dan niet en contacteer mij vandaag nog!Jobomschrijving Opzetten en verder uitbouwen van 3 webapplicaties Aansturen van een 5-koppig team .

Codereview van uw team voor uw rekening nemen Hands-on developen aan deze applicaties.Gewenst profiel Nederlands vereist.

Skills : Angular, RestAPI, JavaScript, NgRx, RxJS, Scrum 3 jaar intensieve ervaring met Angular Gevoel voor initiatief en punctualiteit.

Pluspunt : Eerdere ervaring als Lead DeveloperAanbod (Momenteel) volledig remote werk mogelijk Oog op langdurige samenwerking Jaarcontract Vervullen van een cruciale functie binnen deze organisatie Tof teamInteresse?

Aarzel niet en contacteer mij vandaag nog via onderstaande knop!(U wenst freelancer te worden? Ik help u hierbij!)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier